Nem bánta meg, hogy kiteregette szexuális életét a magyar énekes

bevallás tapasztalat homoszexualitás másság város Mujahid Zoli énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már jó pár hét eltelt az egykori megasztáros Mujahid Zoli coming outja óta. A fiatal fiú nem bánta meg, hogy ország-világ előtt felvállalta másságát.

Az angliában szerzett tapasztalatai miatt döntött úgy a megasztáros, hogy kiáll a nyilvánosság elé. "Miután visszaköltöztem Londonból Budapestre, úgy éreztem, hogy vége! Nem tudok tovább hazugságban élni, ezért döntöttem a coming out mellett. Kint sokkal nyitottabbak az emberek, ott már teljesen a hétköznapok része a homoszexualitás. Nem tudtam volna folytatni azt az életet, amit anno itt hagytam" - vallotta be az énekes és elárulta, eddig nem kapott semmilyen bántó kritikát őszintesége miatt.

Fotó: Baksa Norbert
Fotó: Baksa Norbert

"Ahova járok kondizni, ott van egy-két ember, aki furán néz rám, de ezeken túl kell lépni. Volt, akit nagyon meglepett a bejelentésem, de szerencsére negatív tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban. A barátaim, a családom mellettem állnak és támogatnak. Abszolút a privát életemnek tekintem a melegségem. Nem fogok kérkedni vele, nem fogom senkinek az orra alá dörgölni. Rossz érzés volt, hogy ha elmentem mondjuk egy étterembe egy másik férfival, én egyből arra gondoltam, biztos azért néznek, mert gyanítanak valamit, nem pedig azért, mert megismernek. Nem akartam, hogy pletykálni kezdjenek rólam."

Radics Gigit sokkot kapott!http://www.life.hu/legykepben/20120920-radics-gigi-megasztar-felfedezettje-tv2os-arcoknak-azurak-csaba-demcsak-zsuzsa.htmlBotrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.htmlTom Crusie megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.htmlElszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.