Már jó pár hét eltelt az egykori megasztáros Mujahid Zoli coming outja óta. A fiatal fiú nem bánta meg, hogy ország-világ előtt felvállalta másságát.

Az angliában szerzett tapasztalatai miatt döntött úgy a megasztáros, hogy kiáll a nyilvánosság elé. "Miután visszaköltöztem Londonból Budapestre, úgy éreztem, hogy vége! Nem tudok tovább hazugságban élni, ezért döntöttem a coming out mellett. Kint sokkal nyitottabbak az emberek, ott már teljesen a hétköznapok része a homoszexualitás. Nem tudtam volna folytatni azt az életet, amit anno itt hagytam" - vallotta be az énekes és elárulta, eddig nem kapott semmilyen bántó kritikát őszintesége miatt.

Fotó: Baksa Norbert

"Ahova járok kondizni, ott van egy-két ember, aki furán néz rám, de ezeken túl kell lépni. Volt, akit nagyon meglepett a bejelentésem, de szerencsére negatív tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban. A barátaim, a családom mellettem állnak és támogatnak. Abszolút a privát életemnek tekintem a melegségem. Nem fogok kérkedni vele, nem fogom senkinek az orra alá dörgölni. Rossz érzés volt, hogy ha elmentem mondjuk egy étterembe egy másik férfival, én egyből arra gondoltam, biztos azért néznek, mert gyanítanak valamit, nem pedig azért, mert megismernek. Nem akartam, hogy pletykálni kezdjenek rólam."

 

Radics Gigit sokkot kapott!http://www.life.hu/legykepben/20120920-radics-gigi-megasztar-felfedezettje-tv2os-arcoknak-azurak-csaba-demcsak-zsuzsa.html Botrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.html Szörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.html Tom Crusie megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.html Elszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.html