Külföldre menekült a ValóVilág pénzért szexelő sztárja

lebukás szex külföldi munka pénz Való Világ VV Annamari fura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág ötödik szériájának fura lánya, aki a villalét után titokban felcsapott örömlánynak - ám a Blikknek sikerült lebuktatnia - a közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy hosszabb időre külföldre ment.

Az ok egyszerű, ahogyan ő fogalmaz: "Ez nem pont menekülés, hanem életben maradás! Otthon nem kapok most úgy munkát, de majd visszatérek még!" Azt nem tudni pontosan, mit takar a mondat eleje, az azonban tény, hogy óriási botrányt kavart Annamária új foglalkozása. A Blikk egy beépített riportere egy héttel ezelőtt fotózta le a lány különleges idomait, miután egy szexpartnerkereső oldalon rábukkantak a hirdetésére. Az exvalóságshow-hőssel már 10 ezer forintért lehet szexelni egy belvárosi bérházban.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A hír kirobbanása után Annamari leszedette a hirdetését, ám egy másik oldalon ugyanúgy ott tetszelgett pőre valójában. A hír futótűzként terjedt, az újdonsült "kisiparos" pedig inkább hideget kapott, mintsem meleget. Talán ezért döntött úgy, hogy külföldre megy?

"Pokolian hiányzik a családom! Nagyon rossz, hogy most nem lehetek velük! Főleg, hogy kicsi Dominikomat 10-én műtik. Amióta elhagytam kicsiny hazánkat, nyugi van körülöttem. Eszem ágában sincs elárulni, hol vagyok! Elég messze! Én még visszatérek, de majd csak ha lesz tárgyalás. Utána már csak nagyon ritkán!" - adta hírül az oldalán a lány.

Forrás: Blikk.hu

Bizarr! Bárányplacentával fiatalodik az X-Factor zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20121004-simon-cowell-xfaktor-zsuritagja-baranyplacentaval-fiatalodik.htmlRetteg a Barátok közt fiatal szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121003-baratok-kozt-uj-szereplot-kapott-kiss-peter-balazst-aki-tart.htmlVáratlanul elhunyt Elton John barátjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121004-sahara-davenport-amerikai-transzvesztita-sztar-elhunyt.htmlBugyira vetkőzött Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-jennifer-lopez-filmet-forgat-kirobbano-formaban-es-megvalt-a-felsojetol.htmlExkluzív képek Keresztes Ildikó titkos nyaralásárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121004-keresztes-ildiko-az-x-faktor-mentora-hazaert-a-nyaralasbol-a.htmlElválik férjétől Demcsák Zsuzsa - Life.hu exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20121004-demcsak-zsuzsanna-tv-2-mokka-musorvezetoje-valik-ferjetol-kiss-jozsef.html60 évesen újból apa lesz az ismert magyar énekes?http://www.life.hu/legykepben/20121004-delhusa-gjon-enekes-az-i-love-gjoni-szereploje-60-evesen.htmlTeljesen megváltozott a Megasztár énekesnője - Gyakorol az anyaságrahttp://www.life.hu/legykepben/20121004-der-heni-sugarloaf-enekesnoje-megerett-az-anyasagra-gyereket-csaladot-szeretne.htmlVisszavonul újra Michael Schumacher, a Forma-1 hétszeres világbajnokahttp://www.life.hu/legykepben/20121004-a-2012es-f1-szezon-vegen-visszavonul-ujra-a-nemet-michael.htmlEzért szerepelt rosszul az X-Faktorban Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121003-zambo-krisztian-az-x-faktor-sztarja-es-jimmy-fia-betegsege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.