Botrány! Bárki eltölthet hatezerért egy pásztorórát a Korda villában

Korda György hotel Balázs Klári pásztoróra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Személyes iratok bemutatása nélkül, teljes diszkrécióban jelentkezhet be bárki a Korda villában kialakított hotelba, ahol akár egy pásztorórát is eltölthet a vendég, hiszen akár néhány órás időtartamra is kiadók a villa szobái, tudta meg a Blikk. Mindössze hatezer forintot kell fizetnie annak, aki szeretné igénybe venni a Korda házaspár egykori otthonának egyik szobáját és szolgáltatásait.

"Átutazóban van, esetleg szeretné meggyőzni üzleti partnerét? Vagy egészen egyszerűen csak relaxálna néhány órát csendes, nyugodt környezetben? Várjuk szeretettel!" - olvasható a hotel honlapján, de a Blikk megtudta, hogy nem csupán "üzletemberek" vehetik igénybe a szolgáltatást. A recepciós tájékoztatása szerint valóban lehetőség van pár órára is igénybe venni a szolgálataikat. Szabad szobát is azonnal kínáltak, megmondták, hogy bármelyik délutáni órában szívesen látnak minket. Elég fertályórával az aktualitás előtt odatelefonálni, s máris lefoglalnak nekünk egy szobát a villában.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor

A napilap munkatársai nem rejtették véka alá szándékukat, amikor bejelentkeztek a hotelbe. Kézen fogva, szerelmesen érkeztek a szállodába, ahol a recepciósnak nem lehetett kétsége afelől, milyen céllal is vesznek ki szobát, mindössze két-három órára. Teljes diszkréciót ígértek számukra, még fizetésnél sem kérték el az adataikat, vagyis egy házas félnek tökéletes arra, hogy megőrizze inkognitóját. De egy vágytól éhes férfi számára is jó lehet, ha itt akar megbújni egy "profi" hölggyel. A szobákban domináló vörös szín már megalapozza a hangulatot egy kellemes pásztoróra eltöltéshez. Az ágynemű friss, a fürdőszoba tiszta, a tévében jó néhány csatornát is foghatunk. Mindezért cserébe az a hatezer forint még teljesen jutányosnak is mondható.

Balázs Klári, aki a hotel ügyeit intézi, először azt nyilatkozta, nem tud róla, hogy náluk lenne szobakiadás 1-2 órára. "Én vezetem a szállodát, sokszor név szerint ismerem a vendégeket. Rengeteg külföldi visszajáró üzletember jár hozzánk, de én azt nem tudhatom, hogy ki az, aki rosszkislányt húz maga után. Nem kérdezhetem meg attól, aki kivesz egy szobát, hogy a hölgy, akivel érkezik, az kicsoda! Lehet, hogy ha valaki kifejezetten rosszkislányoknak csinálná a panzióját, jövedelmezőbb lenne, nálunk nem ez a helyzet, mert mi szállásközvetítő cégekkel vagyunk szerződésben" - mondta el Klárika.

Életveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121009-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje.htmlDurva vádak! Hálószobáról hálószobára járt a sikerért a ma már világhírű énekesnő?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121008-nichole-scherzinger-amerikai-enekesno-es-kaya-jones-a-pussycat-dolls.htmlTitkolta híres anyukáját az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121008-danics-dora-xfaktor-versenyzoje-edesanyja-a-humorista-bach-szilvia.htmlKáprázatos formában tért vissza az X-Factor sztárja - Elsöprő sikert aratotthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121008-leona-lewis-az-amerikai-xfaktor-sztarja-visszatert-elsopro-sikert-aratott.htmlMindent feladna a szerelemért a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-molnar-aniko-a-valo-vilag-sztarja-mindent-feladna-a-szerelemert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.