Mindent feladna a szerelemért a ValóVilág sztárja

család szerelem Molnár Anikó karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan most a karrierje a legfontosabb a ValóVilág sztárjának, de azt ő maga sem tagadja, hogy ha betoppanna az életébe az igazi, valószínűleg mindent eldobna érte.

Jelenleg a karrierje a legfontosabb Molnár Anikónak, aki Amerikában smink- és maszkmesteri, valamint sminktetováló végzettséget szerzett. Az egykori valóságshow-szereplő azonban nem tagadja: elképzelhetőnek tartja, hogy egy új szerelem mindent megváltoztatna. "Ha a nagy szerelem betoppanna az életembe, elképzelhető, hogy mindent eldobnék. Most ugyan a munkám a legfontosabb, de tudom, hogy ha az igazira rátalálnék, az mindent felülírna" - mondta el a Life.hu-nak Anikó, aki egyelőre nem biztos abban, hogy valaha gyereket vállal-e.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Nem vagyok benne biztos, hogy nekem való az anyaság, most nem érzek rá késztetést, bár régebben voltak időszakok, amikor babára, családra vágytam. Az biztos, hogy egynél több gyermekem nem lesz. Ráadásul elvált szülők gyerekeként rettegek attól, hogy egyedül maradok egy picivel. A mai világban egy nő csak akkor vállalhat gyereket, ha tudja: egyedül is képes lesz eltartani. Én viszont még csak most alapozom meg a jövőmet, így a gyermekvállalás nincsen napirenden. Egy új szerelemre viszont készen állok" - szögezte le Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.