Meggyógyult a híres színész vesetranszplantáción átesett unokája

színpad Gálvölgyi János unoka darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyógyult Gálvölgyi János unokája, aki egy éve esett át vesetranszplantáción - tudta meg a Life.hu. A népszerű színész rendkívül megkönnyebbült, hogy a 11 éves Simon túl van a betegségen, ugyanakkor azt is elárulta, bizony több időt szeretne a kisunokáival tölteni, mint amennyit tud.

Felgyógyult Gálvölgyi János vesetranszplantáción átesett unokája, aki ezután teljes életet élhet. A nagypapa rendkívül boldog és megkönnyebbült, hogy a 11 éves Simon túl van a nehéz beavatkozáson és felépült. Ugyanakkor a népszerű színész elárulta: nem lehet annyit unokáival, mint amennyit szeretne. "Ma már úgy van, hogy több időm van nekem az unokáimra, mint nekik rám" - árulta el Gálvölgyi a Life.hu újságírójának.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A népszerű színész azt is elmondta, hogy otthon bizony nem téma, milyen ismert ember is a nagypapa. "Ők megszokták, hogy látnak a képernyőn, nekik ez teljesen természetes. Számukra egyátalán nem ügy, hogy én vagyok a Gálvölgyi János. Színpadon is csak a legnagyobb unokám szokott megnézni, és úgy látom, hogy egyelőre nem nagyon fertőződtek meg a színházzal" - árulta el a boldog nagypapa, aki azonban hozzátette, néha az ismertség okozott már fennakadást a kicsiknél. "A múltkor a 4 éves unokám azon lepődött meg egy kicsit, amikor egy régi tévéjátékban a nagymamáját látta a képernyőn, akit ő csak Gikinek hív, nem tudjuk, miért. Amikor Giki belépett fiatal, csinos nőként, hirtelen nem értette, hogy mit keres a képernyőn, és miért fest annyira másként ott, mint a való életben. Látszott, hogy nem áll neki össze a kép" - nevetett Gálvölgyi, aki a következő időszakban rendkívül feszített tempóban fog dolgozni, hiszen nemcsak a Heti hetesben tér vissza, hanem új szerepet próbál a Madách Színházban is, ahol Benedek Miklós oldalán áll színpadra Neil Simon A Napsugár fiúk című darabjában.

Összeverekedett a két Való Világ szereplőhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-vv-eva-es-vv-aniko-egymasnak-esett-biztonsagi-orok-szedtek.htmlPéniszgolyót akartak beültetni az RTL Klub sztárjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-stohl-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-peniszgolyot-kapott-volna.htmlZarándokhely lett az a birtok, ahol Katalin hercegnő meztelenkedetthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-katalin-hercegno-meztelen-fenykepeinek-helyszine-a-francia-birtok-zarandokhely-lett.htmlKözel húsz évvel fiatalabb pasija van az ismert sztáranyukánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-kiszel-tunde-uj-hodoloja-egy-ismeretlen-fiatalember.htmlFérjéért áldozta fel nemzetközi karrierjét a népszerű magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121015-epres-panni-modell-felaldozta-karrierjet-fejeert-nem-vetkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.