Egyesült Királyság jelmez Andrew Garfield nap fotója kiállítás Tobey Maguire London Pókember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 17-én hollywoodi jelmezkiállítás nyílt Londonban.

A londoni Victoria and Albert Museum ad helyet annak a jelmezkiállításnak, ahonnan természetesen a Pókember-kosztüm sem hiányozhat. Tobey Maguire 2002-ben viselte a képen látható jelmezt, amikor ő formálta meg a szuperhőst. Az különleges kiállítás több száz ikonikus mozikarakter öltözetét vonultatja fel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megpofozta zsűritársát az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-mel-b-a-spice-girls-enekesnoje-simon-cowellt-az-xfaktor.htmlStohl András nekiment ügyvédjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-ruttner-gyorgy-sztarugyvednek-nekiment.htmlNem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20121017-koltai-robert-szineszrendezo-filmje-magic-boys-szineszei-michael-madsen-vinnie.htmlFelismerhetetlenre sminkelték a népszerű magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-smink-nelkul-mutatta-meg.htmlFilmbe illő menyegző: Hawaiin házasságot kötött, majd életet mentett a sztárhttp://www.life.hu/hazitunder/20121015-hazassagot-kotott-lisa-stellyvel-majd-eletet-mentett-ozzy-osbourne-fia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.