Felemás érzésekkel távoztak Madonna denveri koncertjéről a rajongók. Az extremitásáról is ismert popdíva ugyanis egyszerűen fegyvert rántott a közönségre a show közepén.

Néhány rajongója felemás érzésekkel távozott Madonna denveri koncertjéről helyi idő szerint csütörtökön. A közönség egyes tagjai erősen kifogásolták, hogy a popdíva a MDNA Show közepén egyszerűen fegyvert rántott rájuk.

AFP

"Egyáltalán nem tetszett ez a gesztus. Erőszakosnak és visszásnak éreztem" - mondta el egy csalódott rajongó, hozzátéve, hogy a popdívának sokat elnéz, de ez már túlment azon a határon, amit el tud fogadni.
Madonna azonban elárulta: a jelenettel épp az intoleranciára kívánja felhívni a figyelmet. "Amikor fegyvert rántok, arra próbálok utalni, ahogyan emberek kezelik a konfliktusaikat, egymással szembeni ellenérzéseiket és ahogyan megéltem én anno az érzelmi csalódásaimat" - szögezte le a díva.

Rálőttek Dzsudzsák Balázsra és megfenyegettékhttp://www.life.hu/legykepben/20121021-ralottek-a-szurkolok-dzsudzsak-balazsra-a-dinamo-moszkva-focistajara-es.html Komár László imádott édesanyja mellé lesz eltemetvehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-edesanyja-melle-temetik-el-komar-laszlot-a-vegrendeleteben-irta-le.html Kulisszatitkok: Így készült el Liptai Claudia első regényehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenye-alomno-a-szineszno-csunyan-ir.html Nemrég jelentette be válását, de máris becsajozott a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121021-nemreg-jelentette-be-valasat-de-maris-becsajozott-a-megasztar-enekese.html Bármikor visszakerülhet az ismert színész a börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20121019-stohl-andras-barmikor-visszakerulhet-a-bortonbe.html