Nemcsak a 007-es ügynök, hanem az X-Faktor versenyzői is taroltak a 007 - Skyfall tegnap esti premier előtti vetítésén.

Az énekesek élesben belekóstolhattak, hogy milyen érzés, amikor ők a sztárok, az ő jelenlétük emeli egy rendezvény színvonalát.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Bár az X-Faktor korábbi győztesei is meghívást kaptak, ők háttérbe szorultak az új felfedezettek mellett, akik nem győztek pózolni, autogramot osztogatni és szüntelenül mosolyogni. Bennük egyelőre még megvan a lelkesedés, hogy érdeklődők kérdéseire őszintén válaszoljanak, és még nem áll mögöttük egy szigorú menedzser, aki minden szavukat, gondolatukat cenzúrázza. Természetesen a mentorok is megtisztelték jelenlétükkel a díszbemutatót, Geszti Péter feleségével, Edittel szórakozott, míg Nagy Feró és Keresztes Ildi szingliként élvezték az angol titkos ügynök legújabb kalandjait.

Komár gyermekei nélkül búcsúzik a földi élettőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121025-komar-laszlo-egyhazi-temetesi-szertartassal-bucsuztatjak.html Ákos: egyszer hopp, másszor kopphttp://www.life.hu/legykepben/20121012-akos-enekes-webshopjat-ket-dijjal-is-jutalmaztak.html Felesége hozta rendbe az ismert színész bőréthttp://www.life.hu/legykepben/20121024-kautzky-armand-szinesz-madach-szinhaz-macskak-felesege-termeszetgyogyasz.html Örök emlékkel tért haza Amerikából a Megasztár győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121024-radics-gigi-megasztar-nyertes-tetovaltatott-maganak-amerikaban-egy-violinkulcsot.html