Nem tudna férje nélkül elaludni Keleti Andrea, aki minden este párja hasára hajtja a fejét és így szenderül el. Az RTL Klub sztárja elképzelhetetlennek tartja, hogy enélkül a szertartás nélkül éljen - tudta meg a Life.hu.

Elképzelhetetlennek tartja Keleti Andrea, hogy külön ágyban aludjon a férjétől. Az RTL Klub sztárja úgy érzi, hogy az élete nem lenne teljes, ha nem a párja hasán hajtaná álomra a fejét.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Én azt hiszem, hogy az éjszaka lelki töltekezés. Én csak úgy tudok aludni, ha a fejemet a férjem hasára hajtom, és ő eközben kicsit simogatja a hátamat. És ha ez nem lenne, akkor nem tudom, hogy mi lenne velem" - árulta el a Csak csajokban a táncosnő, aki boldog házasságban él táncpartnerével, Kovács Zoltánnal.

Andi úgy érzi, hogy a napjai sem indulhatnának jól, ha nem a férje mellett ébredne. "Az is fontos, hogy reggel mi történik, hiszen attól, hogy egymás mellett ébredünk, szerelmesen indul a napunk" - áradozott a táncosnő.

Szülése óta először mutatkozott Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121026-drew-barrymore-amerikai-szineszno-szulese-ota-eloszor-lepett-a-nyilvanossag.html X-Faktor kontra James Bondhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-james-bond-007skyfall-xfaktor-veresnyzoi-a-premier-elotti-diszbemutaton.html Letartóztatták a Dallas sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121026-jack-scalia-amerikai-szineszt-a-dallas-sztarjat-letartoztattak-fegyverviseles-miatt.html Kórházba került a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-korhazba-kerult.html Nem tud szabadulni férjétől az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-keresztes-ildiko-magyar-enekesno-az-xfaktor-mentora-nem-tud-szabadulni.html Alig tud már mozogni a Nemzet Színésze - Soha többé nem áll színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-avar-istvan-magyar-szinesz-alig-tud-mar-mozogni.html