Egy gyalogos beperelte Russell Brandet, aki - a férfi állítása szerint - az év elején elgázolta őt Los Angelesben. Aszínész súlyos sérüléseket okozott, de azóta sem vett tudomást áldozatáról.

Az év elején Russell Brand elgázolt egy gyalogost Los Angelesben. Victor Sneed, az áldozat szerint a színész tudomást sem véve hajtott keresztül rajta, majd elmenekült a helyszínről. A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba került, és a személyes tárgyai is megsérültek. Ráadásul a kórházi számlát is neki kellett állnia, nem is beszélve arról, hogy a munkabére is kiesett abban az időszakban, amikor a balesetet követően lábadozott.

Forrás: AFP

Az áldozat mindezek megtorlásaként fordult a Los Angeles-i bírósághoz és 25.000 dollárt, vagyis több mint 5 millió forintot követel a színészen, aki egyelőre nem reagált az ellene felhozott vádakra.

 

Teljesen tönkrement anyagilag a szexi énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-toni-braxton-amerikai-enekesno-tonkrement-anyagilag.html Megrázó élményben volt része a Megasztár győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-megasztar-gyoztes-kiraly-viktor-korhazat-beteg-gyerekeket-latogatott.html Részegen törtek be Tom Cruise otthonábahttp://www.life.hu/legykepben/20121030-tom-cruise-amerikai-szinesz-otthonaba-betort-egy-reszeg-ferfi.html Nagy fájdalmai voltak, mégis színpadra állt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-kapocs-zsoka-szineszno-operettszinhazban-balesete-ellenere-szinpadra-allt.html Leütötték és kirabolták az utcán a Rippel fivérek édesanyjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121030-leutottek-az-utcan-rippel-feri-es-rippel-viktor-artistak-edesanyjat.html