Megütött egy hajléktalant Gene Hackman

pofon hajléktalan színész verekedés Gene Hackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megütött egy hajléktalant Gene Hackman, aki feldühödött, amikor a férfi fenyegetni és sértegetni kezdte a feleségét. Annak ellenére, hogy a hajléktalan kihívta a rendőrséget, a színészt mégsem tartóztatták le, mert a rendőrök úgy vélték, hogy önvédelemből pofozta fel az erőszakoskodó férfit.

Verekedésbe keveredett csütörtökön Új-Mexikóban Gene Hackman. A színész a feleségével épp kilépett egy Santa Fe-i étterem ajtaján, amikor egy hajléktalan férfi eléjük ugrott és sértegetni kezdte Hackman feleségét. A Bruce Becker nevű hajléktalan azonban rosszul járt, a színész ugyanis azonnal igazságot szolgáltatott: egyszerűen arcon csapta a férfit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Láttam az egészet. A hajléktalan az első pillanattól támadó stílusban lépett fel és nagyon ronda szavakkal illette a színész feleségét. Gene Hackman ezért ütötte meg őt" - idézte fel a történteket egy szemtanú.

Az esetet követően a hajléktalan maga hívta ki a rendőröket, akik önvédelemnek minősítették Gene Hackman akcióját, ezért nem is vitték be a népszerű színészt, aki került már kellemetlen helyzetbe idén, amikor januárban elgázolta őt egy teherautó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.