Caramel nem ismerte meg saját háttérénekesének hangját a Voice színpadán

Caramel Molnár Ferenc Caramel verseny The Voice felismerés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta profi énekesként, vokalistaként dolgozik Harót Balázs, aki többek közt Caramellel is énekelt már együtt. Épp ezért elfogta a rettegés, mielőtt a Voice színpadára lépett volna, hogy vajon a Mester megismeri-e a hangját, és hogy sikerül-e a szakma és önmaga előtt is helytállnia - tudta meg a Life.hu.

Az átlagnál is többet kockáztatott Harót Balázs, amikor vállalta, hogy elindul a Voice-ban. A fiú már évek óta profi vokalistaként dolgozik, énekelt többek közt Takács Nikolas, Király Viktor, sőt az egyik Mester, Caramel mögött is. Épp ezért rettegve lépett a műsor színpadára. "Féltem, mielőtt énekelni kezdtem volna, mert tudtam, hogy helyt kell állnom a szakma és önmagam előtt is. Azon is aggódtam, hogy vajon Caramel felismeri-e a hangomat. Sokat dolgoztunk együtt, mert vokalistaként énekeltem mögötte a nagykoncertjén és a 20 állomásos turnéján is részt vettem" - árulta el a versenyző, aki meglepő módon abban reménykedett, hogy a Mester nem jön rá, ki áll a Voice színpadán.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nem akartam, hogy felismerje a hangomat és esetleg emiatt forduljon meg. Arra vágytam, hogy a teljesítményem alapján ítéljen meg. És így is történt, nem ismert fel" - mondta Balázs, akit évek óta sokan biztattak, hogy induljon el egy tehetségkutató műsorban, de ő mindeddig ellenállt a kísértésnek. Most először szánta rá magát. "Nagyon szeretek háttérénekesként dolgozni és soha nem akartam celebbé válni, a bulvársajtónak köszönhetően felemelkedni. Elég jól ismerem ezt a világot, hiszen több tehetségkutató műsorban háttértáncosként dolgoztam. Ez a műsor azonban profinak és az összes vetélytársához képest sokkal humánusabbnak, szakmaibbnak tűnt. Vágyom arra, hogy szólóénekesként is sikeres legyek, és Caramel a jó példa arra, hogy mindezt el lehet érni úgy is, hogy az ember közben nem adja el a magánéletét a sajtónak. Ezt az utat szeretném én is követni."

Az, hogy vajon Balázs sikerrel jár, és továbbjut-e, a Voice ma esti adásából kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.