Évek óta profi énekesként, vokalistaként dolgozik Harót Balázs, aki többek közt Caramellel is énekelt már együtt. Épp ezért elfogta a rettegés, mielőtt a Voice színpadára lépett volna, hogy vajon a Mester megismeri-e a hangját, és hogy sikerül-e a szakma és önmaga előtt is helytállnia - tudta meg a Life.hu.

Az átlagnál is többet kockáztatott Harót Balázs, amikor vállalta, hogy elindul a Voice-ban. A fiú már évek óta profi vokalistaként dolgozik, énekelt többek közt Takács Nikolas, Király Viktor, sőt az egyik Mester, Caramel mögött is. Épp ezért rettegve lépett a műsor színpadára. "Féltem, mielőtt énekelni kezdtem volna, mert tudtam, hogy helyt kell állnom a szakma és önmagam előtt is. Azon is aggódtam, hogy vajon Caramel felismeri-e a hangomat. Sokat dolgoztunk együtt, mert vokalistaként énekeltem mögötte a nagykoncertjén és a 20 állomásos turnéján is részt vettem" - árulta el a versenyző, aki meglepő módon abban reménykedett, hogy a Mester nem jön rá, ki áll a Voice színpadán.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Nem akartam, hogy felismerje a hangomat és esetleg emiatt forduljon meg. Arra vágytam, hogy a teljesítményem alapján ítéljen meg. És így is történt, nem ismert fel" - mondta Balázs, akit évek óta sokan biztattak, hogy induljon el egy tehetségkutató műsorban, de ő mindeddig ellenállt a kísértésnek. Most először szánta rá magát. "Nagyon szeretek háttérénekesként dolgozni és soha nem akartam celebbé válni, a bulvársajtónak köszönhetően felemelkedni. Elég jól ismerem ezt a világot, hiszen több tehetségkutató műsorban háttértáncosként dolgoztam. Ez a műsor azonban profinak és az összes vetélytársához képest sokkal humánusabbnak, szakmaibbnak tűnt. Vágyom arra, hogy szólóénekesként is sikeres legyek, és Caramel a jó példa arra, hogy mindezt el lehet érni úgy is, hogy az ember közben nem adja el a magánéletét a sajtónak. Ezt az utat szeretném én is követni."

Az, hogy vajon Balázs sikerrel jár, és továbbjut-e, a Voice ma esti adásából kiderül.

 

Kórházban járt - Beteg a ValóVilág sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121031-molnar-aniko-a-valo-vilag-sztarja-gerincserve-miatt-mr-vizsgalaton.html Újra összejöttek? Együtt volt Katy Perry és Russell Brandhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-katy-perry-amerikai-enekesno-es-russel-brand-amerikai-szinesz-egyutt.html Valóra váltotta álmát az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121027-takacs-nikolas-az-xfaktor-versenyzoje-fanksutot-nyit.html Megtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.html Megütött egy hajléktalant Gene Hackmanhttp://www.life.hu/legykepben/20121031-gene-hackman-amerikai-szinesz-megutott-egy-hajlektalant.html Beperelték Russell Brandet - gyalogost gázolt a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-russell-brand-amerikai-szinesz-elutott-egy-gyalogost.html