Gyógyíthatatlan betegségben szenved Aradszky László, akire emiatt váratlanul törnek rá rettenetes rosszullétek. Az énekesnek a gyógyszerek sem segítenek. Akár egy front, vagy egy kisebb stressz is súlyos veszélyt jelent számára, ezért orvosa megtiltotta, hogy részt vegyen Komár László temetésén.

Kezelhetetlen rosszullétei miatt nem lehetett ott Komár László temetésén népszerű pályatársa, Aradszky László, akit érszűkület és az ezzel kapcsolatos szélsőséges vérnyomás-ingadozás gyötör. "A vizsgálatok kiderítették, érszűkületem van, emiatt a keringésem rossz, ennek köszönhe­tően rendkívüli módon ingadozik a vérnyomásom. Különösen akkor, ha front van vagy stressz ér, egyszerűen kezelhetetlenné válik. Hiába állítják be gyógyszerekkel, gyakran ugrál. Sajnos tudom, hogy a betegségem nem gyógyítható. Legfeljebb csak kordában tartható. Egyszerűen meg kell tanulnom együtt élni azzal, hogy ha alacsony a vérnyomásom, szédelgek, ha magas, elviselhetetlenül lüktet az egész fejem" - árulta el a 77 éves énekes a Blikknek.

Forrás: [origo]

Aradszky betegsége miatt nem lehetett jelen pályatársa és barátja, Komár László temetésén sem, mert az orvosa megtiltotta neki, hogy ilyen testet-lelket megviselő eseményen részt vegyen. "Szenes Iván barátom sírkőavatására sem tudtam elmenni néhány hete, szóltam a lányának, Szenes Andinak, hogy nagyon rosszul vagyok. Két hete megint voltam orvosnál. Mindennap szobabiciklizek, ezzel büszkélkedtem a dokinak, aki orvosi tanácsként közölte: bringa igen, temetés nem!"

Kiderült a titok: ez ad erőt Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121106-xfaktor-zambo-krisztiannak-szerelme-ad-erot.html Lelepleztük a Voice Mestereinek titkaithttp://www.life.hu/legykepben/20121107-the-voice-mesterek-titkait-lelepleztuk.html Revansot vettek a kipletykált celebekhttp://www.life.hu/legykepben/20121107-gonczi-gabor-fokusz-musorvezetoje-bazi-nagy-eskuvoskonyvet-irt-megdobaltak.html Visszaköltözött Amerikába a magyar műsorvezetőnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121025-bombera-kriszta-az-atv-amerikai-tudositoja-lett-az-elnokvalasztasrol.html Tíz éve egy férfit szeret Leonardo DiCaprio?http://www.life.hu/legykepben/20121107-leonardo-di-caprio-amerikai-szinesz-homoszexualis.html