Nászútján esett teherbe VV Eszter

baba terhesség VV Eszter Való Világ ügyvédnő nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkos nászútján fogant meg gyermeke a ValóVilág ügyvédnőjének, dr. Dadi Eszternek - tudta meg a Life.hu. 

A valóságshow szereplője megvárta, hogy a terhessége átvészelje a kritikus időszakot és belépjen a 14. hetébe, és csak most hozta nyilvánosságra az örömhírt. Áprilisban kisfia fog születni, akinek a nevében még nem sikerült megállapodnia férjével, Morva Imrével. "A nászutunkat a gyermek fogantatásával koronáztuk meg" - nevetett Eszter, aki az állandó reggeli rosszullétekből még nem nagyon tudott kilábalni, de a tünetek szerencsére enyhülnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Egyelőre nem híztam meg, csak a hasam kerekedik. 6 kilót fogytam, olyan sokszor jön ki még mindig belőlem minden" - árulta el a Life.hu-nak Eszter, aki babanaplót vezet és nem szeretne apás szülést.

VV Eszter nyár közepén mondta ki a boldogító igent négy hónap ismeretség után férjének, a dunaföldvári vállalkozónak, akivel négy nappal a villából való távozása után ismerkedett meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.