Ritkán láthatják a nézők a sztároknak azt az oldalát, amikor a szívüket, lelküket megérintő témánál úgy igazából elgyengülnek, és lehullik róluk a közszerepléssel járó álarc.

A Vigyél haza alapítvány  jövő évi falinaptára fotózásának szünetében sikerült egy-egy ilyen megható pillanatot elkapni, ahol a közismert emberek sokkal közelebb kerültek az Illatos útról mentett kutyusokhoz annál, mint amit szerepük elvárt volna tőlük.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Nincs előzetesben Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nincs-elozetesben-bandy-kata-gyilkosa.html A családja is gyenge énekesnek tartja Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20121121-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-csaladja-szerint.html Félelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-charlize-theron-amerikai-szineszno-rettenetesen-nez-ki.html Visszatért családjához a TV2 csalfa sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-janosi-david-a-joban-rosszban-sztarja-es-legerszki-krisztina-a.html Elárulta titkát! Gyermekre vágyik Anne Hathawayhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-anne-hathaway-amerikai-szineszno-a-nyomorultak-foszereploje-gyermekre-vagyik.html