Kiderült, hogy valóban a nagymamától kapott 400 millió forintot Gáspár Győző. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ezért megszüntette ellene az adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntette és más bűncselekmény ügyében folyó eljárást. A NAV ugyanis megtalálta Maris mama adóbevallásaiban ezt az összeget. Így a showman megúszta a börtönt.

Megúszta a börtönt Gáspár Győzi, aki ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntette és más bűncselekmény ügyében nyomozott. Mint kiderült, a showman valóban Maris nagymamától kapott 400 millió forint értékű készpénzt és ingatlant.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Győzike mindig is azt állította, hogy nagymamája, Maris mama adott neki 196 millió forint készpénzt, vásárolt három házat dédunokáinak, és 150 milliós vagyonát is ráhagyta. Most a NAV ezeket a tételeket megtalálta a nagymama adóbevallásában is. "Tizenkét éve vagyok a szakmában, mindig önmagamat adtam, és vállaltam is. Végre kiderült, amit mindig is mondtam: tiszta vagyok" - mondta a Blikknek felszabadultan a showman. Győzinek azért is különösen fontos ez az ítélet, mert a korábbi felfüggesztett börtönbüntetése egy esetleges elmarasztaló ítélet esetén azonnal hatályba lépett volna, vagyis ezzel az ítélettel a showman megúszta a letöltendő börtönbüntetést.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Megríkatta a Mestert a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-henderson-david-a-voice-versenyzoje-termeszetfeletti-erok-segitsegevel-jutott-tovabb.html Ma örökre eltűnik a képernyőről a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nemeth-kristof-a-baratok-kozt-sztarja-vegleg-eltunik-ma-a.html Először szólalt meg a TV2 sztárjának elhagyott feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20121120-fekete-david-enekes-es-felesege-cserpes-laura-valnak.html Volt feleségével és gyerekeivel ünnepelte születésnapját Somlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-somlo-tamas-a-voice-mestere-65-szuletesnapjan-a-versenyzokkel-es.html Szinte felismerhetetlen új frizurájával a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-soma-mamagesa-magyar-enekesno-dobbenetesen-megvaltozott.html