Szíve mélyén még reméli Nacsa Olivér, hogy sikerül megmentenie a házasságát, és karácsonykor együtt lehet feleségével, Zsuzsival. A humorista a Life.hu-nak adott exkluzív interjút.

Szinte felismerhetetlen volt egy whiskymárka év végi zárópartiján az alaposan lefogyott Olivér, aki látszólag jól viseli, hogy napvilágra került házassága válságának a híre.

TV2 press


"Nem bánom, hogy kiderült, hogyan állnak a dolgok, nekem is egyszerűbb, hogy nem kell már titkolóznom. Bevallom, nagyon megviselt az elmúlt két és fél hónap, de nemcsak ennek köszönhető, hogy már 16 kilót fogytam. Amikor számomra is világossá vált, hogy elhidegültünk egymástól a sportolásba fojtottam a bánatomat. A kemény fizikai edzéssel eltereltem a gondolataimat a lelkemről. Napi egy órán keresztül végzek kardióedzést, szinte a hét minden napján. Jólesik a testemnek, a lelkemnek, hisz addig sem gondolok a feleségemre. Eleinte az a gondolat is motoszkált bennem, hogy az új, jó pár kilótól megszabadult külsőmmel talán újra fogok tetszeni Zsuzsinak, de rájöttem, hogy  minden erőfeszítésem hiábavaló. Szerencsére mások elismerik a külsőm pozitív változását és elismerően nyilatkoznak, dicsérő szavakat kapok. Időközben viszont rákaptam a rendszeres mozgásra, amit diétával egészítek ki. A ruhatáram viszont megsínylette a fogyásomat, kénytelen voltam az öltözeteimet hozzáalakítani az új formámhoz, sok ruhát átalakíttattam és újakat is vásároltam. Ma már két számmal kisebb zakót hordok" - mosolyodott el Olivér, aki szinte alig tartja a kapcsolatot Németországban dolgozó feleségével.
"Még nem adtuk be a válási papírokat, nagyon sok tisztáznivalónk maradt. Remélem, karácsonykor találkozunk és erre sort tudunk keríteni" - tette hozzá Olivér.

Az ismert humorista csak a Life.hu kamerájának mutatta meg új külsejét, és beszélt megváltozott életéről is:

 

 

 

Elfelejtett összeházasodni a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-schell-judit-magyar-szineszno-es-schmied-zoltan-magyar-szinesz-elfelejtettek.html Nyilvánosságra hozta kirúgásának történetét a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-rkarpati-peter-a-baratok-kozt-szinesze-nyilvanossagra-hozta-kirugasanak-tortenetet.html Gólyahír! Újra terhes a szupermodellhttp://www.life.hu/legykepben/20121213-eva-herzigova-cseh-modell-harmadik-gyermekevel-terhes.html Öngyilkos akart lenni a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121213-mohamed-fatima-a-voice-versenyzoje-ongyilkos-akart-lenni.html Az életben is egymásba szerettek a Jóban Rosszban sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20121213-kondakor-zsofi-a-joban-rosszban-szinesze-es-kembesorel-arthur-a.html Nincs energiája a szerelemre Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-csobot-adelnak-az-xfaktor-enekesenek-nincs-eleg-ideje-es.html Friss! Megtudtuk, miért ütötte ki magát a ValóVilág egykori műsorvezetője!http://www.life.hu/legykepben/20121212-czifra-noemi-noci-elarulta-hogy-miert-kerult-eszmeletlen-allapotba.html Fájdalomcsillapítóért könyörgött szülés közben a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121212-megan-fox-amerikai-szineszno-fajdalomcsillapitoert-konyorgott-szules-kozben.html