Rendkívül kínos helyzetbe került Schell Judit, de szerencsére csupán a filmvásznon - tudta meg a Life.hu.

Schell Judit kínos szituációba került a Nejem, nőm, csajom című romantikus vígjátékban. Az általa megformált karakter, Helga, a sztár-műsorvezető régóta vár az igazira. A várva várt romantikus szerelem azonban tartogat némi meglepetést: sármos udvarlója valamiért nem hajlandó őt a hálószobájába beengedni. Helga azt gyanítja, hogy kedvese valamilyen szexuális problémával küzd.
Schell Judit a Life.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy nem tudja mit csinálna hasonló helyzetben: "Biztos, hogy nehezen kezelném ezt a helyzetet, valószínűleg nem jutnánk el az ágyig, ha az udvarlómnak ilyen problémája lenne" - szögezte le a színésznő, hozzátéve, hogy a forgatási próbákon is nehéz volt a forgatókönyvben leírtakat megjelenítenie Rudolf Péterrel, aki a különös problémával küzdő férfit alakítja. Az ismerkedős részek felvételén azonban jókat nevettek.

Forrás: Pro Video Film

Filmben még nem játszottak soha így együtt, ezért különösen örültek a lehetőségnek. "Kíváncsian vártam a filmet, mert amikor olvastuk a forgatókönyvet és készültünk a szerepre, még nem tudtuk mennyire furcsa, groteszk jelenetek születnek." A film másik különlegessége, hogy Schell Judit a vásznon egy RTL-es sztár-műsorvezetőt alakít. "Ugyan próbáltam már a műsorvezetést, de rájöttem, hogy valahogy nem való nekem. Egy kicsit jobban szeretek válaszolni, mint kérdezni. A szerep erejéig viszont szívesen ültem a riporteri székben."

Bereczki és Ganxsta Zolee együtt? Meglepő videó kering a neten róluk!http://www.life.hu/legykepben/20121214-bereczki-zoli-enekes-es-ganxsta-zolee-rapper-egyutt-enekel-egy.html Családi titkot fecsegett ki Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-xfaktor-csobot-adel-csaladi-titkot-fecsegett-ki-a-mezeskalacs-receptjet.html Felmondott! Távozik az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-lareid-az-xfactor-mentora-felmondott-tavozik-a-musorbol.html Gólyahír! Újra terhes a szupermodellhttp://www.life.hu/legykepben/20121213-eva-herzigova-cseh-modell-harmadik-gyermekevel-terhes.html Öngyilkos akart lenni a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121213-mohamed-fatima-a-voice-versenyzoje-ongyilkos-akart-lenni.html