alkoholmérgezés halál tragédia exhumálás énekesnő sztár Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy mégsem alkoholmérgezésben halt meg tavaly júliusban Amy Winehouse. Elképzelhető, hogy a valódi okok feltárása érdekében exhumálják az énekesnő holttestét.

Mégsem egyértelmű, hogy alkoholmérgezés okozta volna Amy Winehouse halálát múlt év júliusában. Az énekesnő halálának körülményeit vizsgáló halottkémnek, Suzanne Greenwaynek akit - tapasztalatlansága ellenére - saját férje nevezett ki, nem volt meg a szükséges 5 év jogi gyakorlata. Ráadásul Greenway meglepően gyorsan kijelentette, hogy a sztár alkoholmérgezés áldozata lett. A halottkém férje a botrány miatt lemondott hivataláról és felröppent a hír, hogy a tragédia tisztázásának érdekében exhumálják az énekesnő testét. Így talán - jó egy évvel a halála után - kiderülhet a sztár halálának valódi oka.

AFP
AFP


Oláh Gergő lerántotta egy fiú nadrágjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gegro-az-xfaktor-gyoztese-fogadasbol-lerantotta-egy-fiu-nadragjat.htmlZokogva könyörgött a fitneszguru, hogy ne vegyék ki a szívéthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-zokogva-konyorgott-orvosainak-hogy-ne-vegyek.htmlTitokban bekötötték a magyar olimpiai bajnok fejéthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-berki-krisztian-lolengesben-olimpiai-bajnok-elvette-felesegul-gal-mariat.htmlHiába vágyott családra a Voice versenyzője, nem adatott meg nekihttp://www.life.hu/legykepben/20121214-czerovszky-henriett-a-voice-versenyzoje-csaladra-vagyott-kulfoldre-menekult-a.htmlÉletveszélyes versenyre készül a népszerű magyar sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-bitter-sandor-magyar-motorversenyzo-eletveszelyes-versenyre-keszul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.