Liptai Claudia és Dobó Kata a Szuper TV2 adásában vallottak arról, hogy csemetéjük elől nem titkolják a gyilkós kór létezését - tudta meg a Life.hu.

A sztármamák nem titkolják gyermekeik elől, hogy vannak beteg emberek, és amennyiben gyermekük velük tart egy-egy jótékony látogatásra nem korlátozzák abban, hogy betegeket lásson.

"A Hospice házban más perspektívába kerül a saját életed, én ott csak kapok, ahhoz képest, hogy adni megyek oda. Mi megpróbáljuk Szofit kiskorától kezdve mindenhová  magunkkal vinni, természetesen azon keretek között, ami megengedett egy gyermek számára. Azt gondolom, hogy a mi életünk a példa előtte. Ha az természetes neki, hogy az anyukájával bejár a színházba próbákra, vagy hogy a szabadidőmben a Hospice házban önkéntesként dolgozom és néha oda is bejön velem, akkor ez is természetes lesz neki, hisz ebben nő fel" - mesélte a szuper MOKKA adásában Kata.

Fotó: SuperTV2, Pályi Zsófia [origo]

"Én is elvittem már magammal Pankát egy Hospice házba. Nem mondtam neki semmit, ő megérzi, hogy neki oda be kell-e menni. Van olyan, hogy a gyerek megijed a betegségtől és hátrahőköl, de van, hogy egyáltalán nem fél. A gyerek ösztönösebben érzi a halál közeledtét. Természetes, hogy ha az ember egy ilyen helyre elmegy a gyerekével, nem kell titkolóznia. A gyerekek sokkal természetesebben kezelik ezeket a helyzeteket" - mesélte Claudia.

Gyász! Hatalmas veszteség érte a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-peter-andre-enekes-gyaszol-rakban-meghalt-a-testvere.html Beleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.html Veszélyben a Voice versenyzői!http://www.life.hu/legykepben/20121218-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-mohamed-fatima-a-voice.html Szerelmes rajongója ütötte meg a ValóVilág sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-fejserulessel-kerult-korhazba-megutotte.html Kórházba került a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-korhazba-kerult-valoszinuleg-koponyarepedese.html Exhumálják Amy Winehouse-t?http://www.life.hu/legykepben/20121217-amy-winehouse-brit-enekesno-halalanak-korulmenyei-tisztazatlanok-lehet-hogy-exhumaljak.html Új pasival és új fotóssal ünnepelt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-kiszel-tunde-3ds-2013as-naptaranak-fotosa-maklari-tot-attila-elarulta.html