betegség veszély Veres Mónika Mohamed Fatima The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegséggel küszködnek a Voice versenyzői, akiknek így veszélybe került a pénteki, élő show-ban való szereplése.

Súlyos betegséggel küszködnek a Voice énekesei, akiknek ez veszélybe sodorhatja az álmukat, hiszen nem biztos, hogy képesek lesznek színpadra állni a műsor pénteki, élő show-jában. Veres Mónika gégegyulladástól, míg Mohamed Fatima hangszálödémától szenved. Móninak nemhogy énekelni, de még megszólalni is tilos. "Valamilyen fertőzés támadta meg a torkomat, be van gyulladva, nem szabad erőltetnem, még beszélnem sem" - árulta el a Blikknek az énekesnő, aki betegsége miatt jelenleg SMS-ben kommunikál a világgal.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba


Fatima esetében még azt sem tudják az orvosok, hogy mi okozza a problémát, az azonban bizonyos, hogy az énekesnőnek fájdalmat okoz az éneklés. Így aztán mindkét versenyző azért küzd minden erejével, hogy péntekre összeszedje magát, mert nem csupán mestereik, de a nézők előtt is élőben kell bizonyítaniuk, hogy helyük van a versenyben.

Szerelmes rajongója ütötte meg a Való Világ sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-fejserulessel-kerult-korhazba-megutotte.htmlExhumálják Amy Winehouse-t?http://www.life.hu/legykepben/20121217-amy-winehouse-brit-enekesno-halalanak-korulmenyei-tisztazatlanok-lehet-hogy-exhumaljak.htmlÚj pasival és új fotóssal ünnepelt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-kiszel-tunde-3ds-2013as-naptaranak-fotosa-maklari-tot-attila-elarulta.htmlOláh Gergő lerántotta egy fiú nadrágjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gegro-az-xfaktor-gyoztese-fogadasbol-lerantotta-egy-fiu-nadragjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.