Megvalósítja régi tervét az újévben a népszerű műsorvezető

ATV műsorvezető vágyak álmok fogadalom sztár Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több komoly tervét is meg akarja valósítani az újévben Jaksity Kata. Az ATV népszerű műsorvezetője régi álmait váltja valóra 2013-ban - tudta meg a Life.hu.

"Megígértem magamnak, hogy megtanulok végre nemet mondani, mert ezzel 2012-ben még sok gondom volt. Végre szeretném elérni, hogy mindig a gyermekeim legyenek az első helyen. Részben már az óévben is próbáltam ezt megvalósítani, aminek az lett a vége, hogy néhányan megsértődtek, de ez sem tud eltántorítani" - árulta el a műsorvezető hozzátéve, hogy van még egy komoly álma, amit valóra akar váltani. "Akik ismernek, tudják, hogy régóta dédelgetek egy tervet, aminek semmi köze a műsorvezetéshez. Ezen az álmon dolgozom, és 2013-ban szeretném valóra váltani" - tette hozzá titokzatosan Jaksity Kata.

Forrás: Jaksity Kata
Forrás: Jaksity Kata

Letöltendő szabadságvesztés a műsorvezető karácsonyi ajándékahttp://www.life.hu/legykepben/20121218-tornoczky-anita-egykori-musorvezeto-az-allatvedorseg-szovivoje-egy-allatkinzo-.htmlMár nem titkolja kapcsolatát a magyar sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-dobrady-akos-magyar-zenesz-es-iszak-eszter-a-viva-tv.htmlElhagyta a felesége Erdei Zsoltothttp://www.life.hu/legykepben/20121221-erdei-zsolt-magyar-okolvivo-egyedul-maradt-elhagyta-a-felesege.htmlKorábban született Claire Danes kisfia, mint vártákhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-claire-danes-amerikai-szineszno-es-hugh-danes-kisfia-megszuletett.htmlFelső nélkül fotóztatta magát a tökéletes testű sztáranyukahttp://www.life.hu/legykepben/20121219-heidi-klum-nemet-szupermodell-cicit-villantott-felmeztelenul-napozott.htmlRendkívül kínos helyzetbe került a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-schell-judit-magyar-szineszno-es-rudolf-peter-magyar-szinesz-kinos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.