Mező Misi Pál Dénes kritika The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mező Misi énekese, Pál Dénes nem túl sokféle stílusban mutatta meg magát-, állítják a fórumozók. A Mester is hallott azon nézők felháborodásáról, akik szerint Pál Dénes csak a két szép szeme miatt jut hétről hétre tovább - tudta meg a Life.hu.

A Voice a döntője felé közeledik, így érthető módon egyre keményebb indulatok dúlnak a versenyzőkkel kapcsolatosan. A rajongók Pál Dénest sem kímélik. Vannak, akik szerint az énekes csak a szép szemei miatt jut hétről hétre tovább. Mező Misi érti ezeket a kritikákat, sőt ő maga is tudja, hogy versenyzője eddig elég egyoldalúan mutatkozott be. "Tudok a közönség felháborodásáról, hogy Dénes nem túl sokféle stílusban énekelt eddig. Azon dolgozunk, hogy megmutassuk, tud ő ennél többet is" - mondta a Life.hu újságírójának a Mester, aki szerint versenyzője egészen különleges adottságokkal rendelkezik.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a Eurovíziós Dalfesztivál partiján készült galériánkért, ahol többek között Pál Dénes gyönyörű szemeit is megnézheted!


"Nyilván fontos a kinézet egy előadó esetében, Dénesnek viszont - a szép szemei mellett - különleges hangja is van, amibe a nők beleszerethetnek. Ritka az olyan énekes, aki érzelmeket tud megmozgatni és közben vizuális élményt is nyújt, benne azonban mindez megvan" - tette hozzá Misi, aki azt is elárulta, hogy Dénes sikerét már az első pillanatban meg tudta jósolni. "Amikor a meghallgatások során megnyomtam a gombot, megfordultam, és megláttam ezt a kalapos srácot a színpadon, azonnal tudtam, hogy ő millióknak a fejét fogja elcsavarni."

Pénteken kiderül, hogy a közönség ismét bizalmat szavaz-e Dénesnek és hogy ő is ott lesz-e a Voice január 25-i döntőjében.

Kivételezik versenyzőjével a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20130116-malek-andrea-a-voice-mestere-scwartz-david-a-voice-versenyzojevel.html5 millió forintot követel Komár exe Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130116-komar-laszlo-magyar-enekes-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetojetol-5.htmlKiderült! Ő rabolta el Vastag Tomi szívéthttp://www.life.hu/legykepben/20130115-maramarosi-tunde-tancos-vastag-tamas-az-xfaktor-sztarjanak-szivet-elrabolta.htmlEurovízió: Így kerülhetünk a top 10-behttp://www.life.hu/legykepben/20130115-az-eurovizios-dalfesztival-sajtotajekoztatojan-kiderult-hogyan-kerulhet-magyarorszag-a-top.htmlDopeman csalással vádolja az Eurovíziós zsűrithttp://www.life.hu/legykepben/20130115-dopeman-csalassal-vadolja-az-eurovizios-zsurit.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.