Nádor Dávid Berkes Olivér Pál Dénes TV2 Husnullina Regina mester Weisz Viktor Veres Mónika Gájer Bálint The Voice Schwartz Dávid sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai küzdelemben Husnullina Regina, Veres Mónika, Berkes Olivér és Schwartz Dávid esett ki a Voice ma esti elődöntőjéből. Íme a Life.hu összefoglalója!

A mai, kicsit álmos estén még a mesterek is unottnak tűntek - a nyolc versenyző közül pedig azok jutottak tovább, akikre számítani lehetett: Nádor Dávid, Weisz Viktor, Gájer Bálint és Pál Dénes - így egyetlen nő sem maradt jövő hétre.

Első fellépőként Weisz Viktor az eddigi mély mondanivalót valamiért egy vacak FLM nótára cserélte. Mező Misi már attól féltette, egyszer csak tinisztárrá válik, mestere, Somló pedig hű volt önmagához: "Te mindig olyan vagy, ami elvárható tőled, mindig úgy teljesítesz, mint a Weisz Viktor" - mondta, és fokozva a hatást kiosztotta Viktor bizonyítványát.

Weisz Viktor egy régi FLM slágerrel nyitotta az estét:

Husnullina Regina viszont ismét elbűvölő volt Kylie Minogue slágerével - egyre inkább úgy tűnik, hogy az összeszedett nő lehetne az ismét csak zűrzavaros értékelést kinyökögő Somló mestere. Nem volt rossz a nagy esélyesnek kikáltott Nádor Dávid sem, most az Álomarcú lánnyal szédítette tovább az sms-görcsben feszülő tinilányokat. "Egzotikumot ad, ha magyarul énekelsz" - mondta Misi, Somló pedig mindenkit meghívott a következő LGT koncertre.

Szegény Schwartz Dávid már az életben nem lesz férfias - hófehérben énekelte a Ghost betétdalát, de ennél rosszabb is következett. Berkes Olivér, akit hiába promózott nővére, és leste el a Backstreet Boys táncmozdulatait, pontosan ugyanolyan unalmas volt, mint eddig - ideje lenne keresni egy másik hangot a megszokott helyett. Misi és Andi szokás szerint összevitatkozott. Misit zavarta, hogy Olivér minden egyes sor végét cifrázta - "Egész életében horgol, de jól horgol" - szólt bele Andi. Abban sem értettek egyet, kell-e ennél jobban énekelni ebben a műsorban.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Gájer Bálintot ismét agyondícsérték, ahogy a szerelmes Whitney Houston dallal jelentkező Veres Mónikát is, de ami nagyobb szó, a produkció még Somlót is megszólaltatta. "Koromat meghazudtolóan megríkattál kicsit. De nevettem is, gyönyörű volt. Én szerintem ez, ami most itten érezhető volt, ez ennek az egész játéknak, értékképző közösségnek a diadala."

Veres Mónika különleges ruhában énekelte el Whitney Houston örökbecsű slágerét:

Elpityeredett a róla szóló kisfilmben Pál Dénes, ez pedig jó előrejelzése volt a Zorán dalnak, mely szépen beleillett az eddigi profilba - őrjöngtek is a lányok a végén. Egyedül Caramel nem volt elégedett: "Még mindig várnék tőled valami többet, valami meglepőt, nekem nagyon picit fáradt volt a dal" - összegezte.

Ma este a mesterek versenyzői egymással is párbajoztak, de figyelmet egyedül az extra produkcióval fellépő Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófi kettőse érdemelt.

A két Dávid közül a nézők alig pár százalékkal Nádor Dávidot juttatták tovább, akik mindketten sírva fogadták a végeredményt. Somló csapatából a nyertes Weisz Viktor is sírt mosolygás helyett, Gájer Bálint arcán lehetett először őszinte örömöt látni. Misi versenyzői maradtak utoljára, Pál Dénes hozta a papírformát, Veres Mónikával pedig az utolsó nő is kiesett a versenyből.

Háborúba került a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130118-berkes-oliver-a-voice-versenyzoje-haboruba-kerult-tamadasok-erik.htmlBegombázott a népszerű magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130116-bebe-a-back-ii-black-frontembere-gyogygombaval-gyogyult-ki-betegsegebol.htmlElsírta magát Gájer Bálinthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-elerzekenyult-elsirta-magat.htmlKeményen kritizálják egymást a TV2 sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130117-tolvai-reni-a-megasztar-nyertese-es-kallaysaunders-andras-a-megasztar.htmlKiderült a sztárszomszédság!http://www.life.hu/legykepben/20130114-olah-gergo-az-xfaktor-nyertese-meglatogatta-andras-gazdat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.