Szinte hihetetlen, de az ismert színész csak felnőttkorában szerzett tudomást arról, hogy ki is az igazi édesanyja. A családi titok ledöbbentette az akkor 37 éves Nicholsont.

Döbbenetes titkot tudott meg felnőttkorában az ismert színész. Jack Nicholson mindig is a nagymamájáról hitte, hogy az édesanyja.

Forrás: AFP

Jack Nicholson 1937-ben született. Akkoriban a leányanyákat kivetette magából a közösség, és minden bizonnyal ez a sors várt volna Jack anyukájára is, hiszen 17 évesen, férj nélkül szülte meg fiát. Éppen ezért a család úgy viselkedett, mintha a gyermek valódi anyukája a nagymama volna, és a valódi anyuka Jack nővére lenne.

Az "alakítás" oly tökéletesre sikeredett, hogy erről a legendás színész csak 37 éves korában szerzett tudomást.

"Vannak bizonyos dolgok, amik akkor tisztultak ki számomra az anyámhoz fűződő viszonyomról, amikor megtudtam róla az igazságot. Apró mozzanatok, a testbeszéd jelei. Egy anya másképp viszonyul a gyerekéhez, mint egy nővér az öccséhez. Emlékszem, anyám - akit a nővéremnek gondoltam - mennyire imádott, és nem értettem, miért aggódik folyton" - emlékezett vissza gyermekkorára a sztár, aki sohasem tudta meg, ki is az édesapja.

Forrás: Borsonline

 

A színész nagy beismerése: megérdemeltük az üzleti kudarcothttp://www.life.hu/legykepben/20130117-becsodolt-a-sztarpar-rekasi-karoly-es-detar-eniko-palinka-biznisze.html Összejött a Voice két versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130117-agardi-szilvi-a-voice-versenyzoje-es-pal-denes-a-voice.html Pénzért kényeztet férfiakat az ismert színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-michael-lohan-kiakadt-mert-szerinte-penzert-kenyeztet-ferfiakat-szineszno-lanya.html Apa lett a Csillag Születik fiatal felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130120-huszevesen-apa-lett-a-csillag-szuletik-fiatal-felfedezett-tangoharmonikasa-szabo.html Liptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.html Egy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.html Kórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.html Van szíve megválni ettől az álomotthontól? Jack Nicholson költözni vágyikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120419-van-szive-megvalni-ettol-az-alomotthontol-jack-nicholson-koltozni-vagyik.html Jack Nicholson otthona a síparadicsombanhttp://www.life.hu/life/galeria/20120419-jack-nicholson-otthona-a-siparadicsom-aspenben.html