Mila Kunis és Kutcher románcának senki sem ­jósolt hosszú időt, hiszen Demi Moore volt férje köztudottan nagy nőcsábász hírében áll. Úgy tűnik, a szerelem megváltoztatta Ashtont.

A színésznő a munkája miatt kénytelen egy kis időre Londonba költözni, Kutcher pedig gondolkodás nélkül megy utána. "Kate Moss és Guy Ritchie közelében keresnek lakást, a város egyik legdrágább negyedében" - fecsegte ki egy ismerősük a The Sunnak.

Forrás: Northfoto

Demi exe egyébként is örül, hogy végre leléphet Los Angelesből, mert elege van már abból, hogy még mindig bíróságra kell járnia a válásával kapcsolatban, mivel volt felesége, aki enmrég megmutatta 50 éves testét, egyre több és több pénzt akar kicsikarni belőle a félrelépése miatt. Moore és a 34 éves színész kapcsolata még 2011 szeptemberében romlott meg, és nem sokkal később be is adták a válókeresetet. A jelek szerint pedig a színésznőnek azóta sem sikerült teljesen lábra állnia.

Ashtonról egy nem mindennapi összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon!

Megváltoztatta az életét a Szombat esti láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.html Csodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vegh-judit-a-joban-rosszban-sztarja-26-kilot-fogyott-terhessege.html Súlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?http://www.life.hu/legykepben/20130130-fekete-pako-a-didikiraly-nonek-oltozott-drogozott-es-megutotte-gyermeke.html Megmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-nadai-aniko-azaz-vv-aniko-szerepel-az-rtl-klub-ejjelnappal.html Alaposan felöntött a garatra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130129-kasza-tibor-zenesz-taifoldon-reszegre-itta-magat.html Ashton és Mila rossz hatással vannak egymásrahttp://www.life.hu/szeress/20130125-ashton-kucher-szinesz-es-mila-kunis-szineszno-szornyen-oltozkodnek-amikor.html Modellből lett filmsztár Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/life/galeria/20130122-fotokon-akkor-es-most-ashton-kutcher-szinesz-egykor-modellkedett.html Ashton Kutcherrel bújt ágyba a 19 éves sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121019-ashton-kutcherrel-jatszik-egyutt-a-19-eves-miley-cyrus-a.html Nyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy párhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ashton-kutcher-amerikai-szinesz-csokoloztak.html