Véget ért VV Fecó angol kalandja, a valóságshow hőse nem tér vissza a szigetországba, mert nem akar távol élni családjától. Fecó ismét munkát keres, és amíg nem talál elfoglaltságot kénytelen segélyből élni.

Ismét segélyekből él VV Fecó, aki karácsonyra tért haza Angliából. Bár úgy tervezte, hogy visszamegy, mégis inkább itthon marad szerettei közelében, ugyanis nem keresett annyit, hogy magával vigye a családját. Hogy a nyáron dinnyézésből élő család valahogy boldoguljon, Fecó munkát keres, és ennek reményében hajlandó a fővárosba költözni.
"Dinnyézés lesz meg vasazás, ez marad a roma gyereknek" - írta a legnagyobb közösségi portálon kétségbeesetten, amikor segítséget kért rajongóitól. Addig meg marad a segély.
"Most 22 500 Ft, meg két gyerekre 28 000 Ft a családi pótlék. Ez elég a két gyereknek mindenre, minden belefér" - osztotta meg a portálon.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Fecó itt még reménykedhetett, hogy hazaviheti a milliókat

Megváltoztatta az életét a Szombat esti láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-otthagyta-gazdasagat-es.html Bombaformában van Szandihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szandi-magyar-enekesno-a-nagy-duett-sztarja-bomba-formaban-van.html Papucs lett Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/legykepben/20130130-papucs-lett-ashton-kutcher-szinesz-aki-meg-londonba-is-koveti.html Csodálatosan néz ki! 26 kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130130-vegh-judit-a-joban-rosszban-sztarja-26-kilot-fogyott-terhessege.html Súlyos vádak Pákó ellen: drogozott és ütötte volt párját a didikirály?http://www.life.hu/legykepben/20130130-fekete-pako-a-didikiraly-nonek-oltozott-drogozott-es-megutotte-gyermeke.html Megmutatta titkos otthonát a fekete hajú VV sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130129-nadai-aniko-azaz-vv-aniko-szerepel-az-rtl-klub-ejjelnappal.html Így nézett ki kisgyerekként a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-igy-nezett-ki-es-igy-enekelt-kisgyerekkent-pal-denes-a.html Csúnyán átverték a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/20130129-hazassagi-csalas-aldozatava-valhatott-gina-lollobrigida-szineszno-akit-aleskuvoje-utan.html