Terhes Penelope Cruz! Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, a szépséges színésznő gyanús, akupunktúrás tűkkel a fülében jelent meg legutóbbi filmpremierjén. Akkor mindenki csak találgatott, hogy a sztár vajon depresszióval küzd, vagy gyermeket vár. Azóta kiderült, hogy szerencsére az utóbbiról van szó, vagyis Penelopé és férje, Javier Bardem a második gyermeküket várják - írja a New York Post.

Az a hír járja, hogy ismét terhes Penelope Cruz. A 38 éves spanyol színésznőnek ez a baba lenne a második gyermeke a most 2 éves Leo Encinak Bardem után, aki 2011. január 7-én született Los Angelesben.

AFP

Penelope és Javier 2007-ben kezdett el randevúzni, majd 2010-ben házasodtak össze nagy titokban, szűk családi körben a Bahamákon.

Penelope Cruz szóvivője még nem erősítette meg a gólyahírt, ha azonban igaz, a színésznő szintén terhes húgával, Monicával együtt élvezheti majd a terhesség örömeit. Ha kíváncsi vagy a büszke papára is, nézz meg róla egy szexi összeállítást a Napi hím oldalon.

Milliókat nyert Friderikusznál a hajléktalanhttp://www.life.hu/legykepben/20130201-friderikusz-sandor-a-legyen-on-is-milliomos-musorvezetojenel-milliokat-nyert.html Breaking! Pákó megérkezett Afrikábahttp://www.life.hu/legykepben/20130201-fekete-pako-a-budapestbamako-rally-versenyzojekent-vegre-bejutott-afrikaba.html Végre benézhetünk a magyar playmate lábai közé!http://www.life.hu/legykepben/20130201-bodi-sylvi-magyar-playmate-szettarta-labait.html Így még sosem láttuk Csonka Picit!http://www.life.hu/legykepben/20130201-csonka-andras-az-rtl-klub-sztarja-meglepoen-nez-ki-o.html