Szabó Győzőt érzékenyen érintette Liptai Claudia kritikája, aki A Nagy Duett első élő adásában megjegyzést tett hosszú szakállára. A színész most azt fontolgatja, hogy emiatt megválik arcszőrzetétől - tudta meg a Life.hu.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!

Liptai Claudia A Nagy Duett első élő adásában finoman leszólta Szabó Győző hosszú szakállát, ami Clau szerint kissé öregíti a színészt és az arcjátékát is korlátozza. Győző meghallotta a Super TV2 dögös szőke sztárjának kritikáját és azt fontolgatja, hogy megválik arcszőrzetétől.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu"Annak ellenére, hogy nagyon szeretem a szakállamat és enélkül lepényképűnek érzem magam, mégis azt gondolom, hogy van igazság Claudia szavaiban. El is megyek a borbélyhoz és kicsit megkurtíttatom a szakállamat" - döntötte el Győző, aki azt sem tartja kizártnak, hogy A Nagy Duett valamelyik adásában már szakáll nélkül áll majd színpadra.

"Azt tervezem, hogy az elkövetkezendő hetekben kicsit játszani fogok a szakállammal, változtatok a kinézetemen, sőt lehet, hogy egy ponton már csak bajuszom lesz. Az azonban biztos, hogy arcszőrzet nélkül nem szívesen állok a publikum elé" - szögezte le a színész, aki bizakodhat abban, hogy sokáig váltogathatja arcszőrzetét a nagyközönség előtt, hiszen A Nagy Duett első adásában Király Lindával ők énekelték magukat az első helyre.

Rettenetesen lefogyott Ronaldohttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lefogyott-es-megszabadult-hatalmas-testtomegetol-a-vilaghiru-brazil-focista-ronaldo.html Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.html Milliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.html Betegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.html Ötödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.html