Öngyilkos lett Mindy McCready, a népszerű amerikai countryénekesnő. A 37 éves sztár valószínűleg azért vetett véget életének, mert nem tudta feldolgozni párja januári, tragikus halálát. Öngyilkosságával két kisgyermekét hagyta félárván.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!


Tragikusan fiatalon lett öngyilkos Mindy Mcready countryénekesnő, aki képtelen volt feldolgozni barátja, David Wilson januári halálát.

Forrás: AFP

A férfi egy lövöldözésben halt meg tragikus körülmények közt. Az egyébként is problémás előéletű, drogfüggő énekesnő, aki nem egyszer ült börtönben is, sok nehézségen ment keresztül az elmúlt években. Állítása szerint azonban soha semmi nem volt olyan fájdalmas számára, mint párja halála."Leírhatatlan veszteség ez. David volt a lelkitársam, az életem és most tehetetlen vagyok nélküle" - nyilatkozta januárban.

A kétgyermekes énekesnő a hónap elején bevonult egy klinikára, hogy stabilizálják mentális állapotát. Gyermekeit, a 9 éves Zayne-t és a 6 éves  Zandert pedig elköltöztették közös otthonukból, mert a labilis Mindy veszélyeztette őket. Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő az orvosi beavatkozás ellenére is képtelen volt továbblépni és - gyermekeit félárván hagyva - önkezével vetett véget az életének é szenvedéseinek.

Détár Enikő és Kovács Lázár estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130217-detar-eniko-es-kovacs-lazar-estek-ki-a-nagy-duett.html Egy fillérje sincs Ganxsta Zolee-nakhttp://www.life.hu/legykepben/20130217-anyagi-gondokkal-kuzd-az-ismert-magyar-rapper-ganxsta-zolee-a.html Voice-versenyzőnek vokálozik Joshi lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-joshi-bharat-a-tv2-sztarjanak-lanya-burai-krisztian-a-voice.html Eltemették Kézdy György színészthttp://www.life.hu/legykepben/20130217-eltemettek-a-tragikus-korulmenyek-kozott-elhunyt-szineszt-kezdy-gyorgyot-a.html Plasztikáztat a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130217-megegett-labszarat-plasztikaztatja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje-szorcsik-h.html