23 év a korkülönbség Marc Anthony és barátnője, Chloe Green között. A 44 éves latin szívtipró nem vesztegette az idejét: januárban szakított volt kedvesével, Shannon de Lima modellel, februárban pedig már új szerelmével andalgott együtt. A lány nem más, mint a Topshop világmárka egyik örökösnője.

A Kaliforniai Disneylandben kapták lencsevégre a 44 éves Marc Anthonyt és 21 éves barátnőjét, Chloe Greent, akik először mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt. Ha naivak vagyunk, azt gondolhatjuk, még nem randizgathatnak régóta, hiszen Marc januárban mondott búcsút előző barátnőjének. A mostanit viszont már bemutatta ikreinek, Maxnak és Emme-nek, akik szintén velük tartottak a mesés programon.

Forrás: AFP

Marc Anthony 2011-ben, hét év házasság után vált külön Jennifer Lopeztől, de nem volt sokáig egyedül. 2012 januárjában jött össze Shannon de Lima venezuelai modellel. Ez két hónappal azután történt, hogy volt felesége, Jennifer Lopez randizni kezdett Casper Smarttal.
Új szerelme, Chloe Green mindössze két évvel idősebb Marc Anthony legidősebb lányánál, Ariánál. Chloe már be is mutatta édesapjának szerelmét. A bemutatás pikantériája, hogy a lány apja és az énekes évek óta barátok.

Marc Anthony és Jennifer Lopez újra együtt?!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110812-marc-anthony-es-jennifer-lopez-ujra-egyutt.html Válik az álompár! Vége Jennifer Lopez és Marc Anthony házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20110716-jennifer-lopez-es-marc-anthony-7-ev-hazassag-utan-elvalnak.html Fehérnemű nélkül kacérkodott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-jennifer-lopez-szinesz-es-enekesno-bugyi-nelkul-jelent-meg-uj.html Jennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.html Csúnyán cserbenhagyta a ruha - Mellbimbót villantott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-jennifer-lopez-pop-diva-mellbimbot-villantott-a-london-o2-arenaban.html Jennifer Lopez szexisen rázta Párizsbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121019-jennifer-lopez-szexisen-razta-parizsi-koncertjen.html Így lesz a jó alakból rossz - Előnytelen ruhában Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-igy-lesz-a-jo-alakbol-rossz-elonytelen-ruhaban-jennifer.html