Alaposan meglepődött a fotósként dolgozó Debreczeni Zita ifjú modelljén, Muri Enikőn, akit egy zárkózott, bájos arcú, kislányos énekesnőnek tartott, de csak addig, amíg meg nem ismerte közelebbről.

Tartogat még meglepetéseket Muri Enikő, akit Zita egy női magazinnak fotózott. A szendének, visszahúzódónak tűnő énekesnő megmutatta igazi énjét, ami köszönőviszonyban sincs a róla kialakult képpel.

Fotó: Debreczeni Zita
Kattint a képre a galériáért!

"Egy igazi rosszcsont Enikő, egy imádnivaló rossz kisgyerek, aki mindig valamilyen csínytevésen töri a fejét. Mintha magamat láttam volna tizenéves koromban, folyton csak a csintalanságon járt az esze. Mire beállítottam a fényeket és csak nyomni kellett volna a fényképezőgép gombját csinált valamit, amire az egész beállítás meghiúsult. Nem egy modell típus, nem tud órákat, de még perceket sem mozdulatlanul ülni. Izgága, aki mindig csinálna valamit. Imádtam a hol nőies, hol kislányos, hol pedig természetes megnyilvánulásait" - árulta el a fotózás kulisszatitkait Zita.

Vizelési problémái vannak Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-homonnay-zsolt-nagyon-izgult-felesege-polyak-lilla-miatt-puskas-petinek.html Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html Jelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.html Van, aki bekapná Bálint Antónia lábfejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-balint-antonia-szombat-esti-laz-versenyzoje-labfeje-teljesen-szetment-a.html Balesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.html Élet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.html