vendéglátás Galambos Lajos Szabó Zsófi Hal a tortán lakásétterem Dukai Regina főzés kórház ételek Hajdú Péter fal halotti tor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utálták a vendégek a lakást, ahol Dukai Regina szerette volna főzéstudományával elkápráztatni barátait. Véleményük szerint olyan volt a hangulat, mint egy halotti toron, ezért igyekeztek gyorsan megkajálni és lelépni. 

Dukai Regina a Hal a tortán adásában nem a saját otthonában, hanem egy barátja lakáséttermében főzött vendégeinek, amelytől kirázta a hideg az éhes csapatot. A modell nem rejtegeti a lakását, de úgy gondolta, hogy kényelmesebben elférnek a kölcsönkégliben, ahol nagy a konyha.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2


"Milyen otthonos, növények, képek" - mondta ironikusan megérkezésekor Péter, utalva a csupasz fehér falakra és a rideg hangulatú lakásra.
"Ez egy verseny, ami arról szól, hogy a lehető legjobb hangulatú, legfinomabb vacsorát kreáljuk. Ha valami nem tetszik, akkor nyilván el kell mondani. Nem otthonos. Olyan, mintha egy kórház különtermében ülnénk. Ahhoz, hogy jó hangulat legyen, nem elég a jó kaja. Iszonyatosan rideg ez a hely. Nekem itt nem lesz jó hangulatom. Negatív ez az egész" - folytatta Péter, amire Szabó Zsófi és Lajcsi is hevesen bólogattak.
"A fehér falak, a szépen megterített asztal, pont olyan, mint egy halotti tor. Gyorsan megkajálunk aztán kész" - vázolta fel tömören az est menetét Zsófi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.