Csalódott Gesztesi Károly fia édesapjában. Szerinte sokkal többre képes, mint amit eddig A Nagy Duett színpadán láthattunk tőle - tudta meg a Life.hu.

A Nagy Duett vasárnapi adásán Gesztesi Károly fia is a stúdióban izgult. A Jóban Rosszban sorozatban színészként dolgozó Gesztesi Máté nem volt annyira feldobva apja produkciójától.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egyáltalán nem lepett meg, amit apától eddig láttam, sőt. Azt gondolom, hogy a határait még bőven nem feszegették. Sokkal többre képes, csak kéne valaki, aki kihozza belőle. Az, hogy így is továbbjutott csak azt jelenti, hogy tehetséges. De ha szorulna a hurok, akkor még többre is kész lenne" - fogalmazta meg véleményét Máté, aki úgy gondolja, hogy édesapja és párja, Csézy eljutnak a műsor döntőjéig. "Talán ha egyre közelebb jutunk a döntőhöz, akkor többet mutatnak majd meg magukból."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Az autósok réme volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-ejjenappal-budapest-vezerkaraktere-joe-varga-miklos-kemenyen-beszolt-az-autosoknak.html Meghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html Továbbra is halott édesapjából akar megélni Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zambo-krisztian-oneletrajzi-konyvet-adott-kies-musort-tervez-edesapjarol.html 30 milliót költött fiára Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-komar-laszlo-magyar-enekes-30-milliot-koltott-ausztraliaban-elo-fiara.html