A Nagy Duett Gesztesi Máté színész Gesztesi Károly Csézy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalódott Gesztesi Károly fia édesapjában. Szerinte sokkal többre képes, mint amit eddig A Nagy Duett színpadán láthattunk tőle - tudta meg a Life.hu.

A Nagy Duett vasárnapi adásán Gesztesi Károly fia is a stúdióban izgult. A Jóban Rosszban sorozatban színészként dolgozó Gesztesi Máté nem volt annyira feldobva apja produkciójától.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egyáltalán nem lepett meg, amit apától eddig láttam, sőt. Azt gondolom, hogy a határait még bőven nem feszegették. Sokkal többre képes, csak kéne valaki, aki kihozza belőle. Az, hogy így is továbbjutott csak azt jelenti, hogy tehetséges. De ha szorulna a hurok, akkor még többre is kész lenne" - fogalmazta meg véleményét Máté, aki úgy gondolja, hogy édesapja és párja, Csézy eljutnak a műsor döntőjéig. "Talán ha egyre közelebb jutunk a döntőhöz, akkor többet mutatnak majd meg magukból."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.