műsorvezető A Nagy Duett Király Linda Tilla Liptai Claudia sztár stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda édesanyja, Gabi öltözteti évek óta Liptai Claudiát, így A Nagy Duettben is az általa megálmodott öltözékekben lép színpadra a műsorvezető. A helyzet pikantériája, hogy a produkcióban versenyző Lindát azonban ezúttal nem ő ruházza.

Liptai Claudia igazi dívaként jelent meg A Nagy Duett vasárnapi adásában. A Life.hu megtudta, hogy Király Linda édesanyja, Gabi felel a műsorvezető kinézetéért.

"Claudiával a két évvel ezelőtti A Nagy Duett forgatásán kezdtünk el együtt dolgozni, aminek én voltam a stylistja. Hamar ráéreztünk egymás stílusára és azóta is folyamatosan én öltöztetem. A Megasztár után megegyeztünk, hogy A Nagy Duettben letisztultabb, elegánsabb énjét mutatjuk meg. Hetekkel előre eltervezzük, hogy mit fog viselni. Mivel Clau nyitott a szélsőségekre, de pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, így nagyon egyszerű dolgom van vele" - mondta a stylist.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu


"A múlt héten valóban igazi dívaként lépett a színpadra egy elegáns ruhában és ahhoz illő frizurában. A komplex kinézetért egy egész kis csapat felel, szorosan együtt dolgozunk a fodrászával is" - árulta el a kulisszatitkokat Gabi, aki nemcsak Claudia, hanem műsorvezetőtársa, Tilla ruházatáért is felel.

"Tillával sincs nehéz dolgom. Férfi létére nagyon jó ízlése van, fogékony az újdonságokra" - tette hozzá a stylist, aki A Nagy Duettben meglepő módon a saját lányát nem öltözteti. "Lindát a produkció stylistja, Kisprumik Ádám öltözteti, így az ő öltözékeibe nem szólok bele, csupán ránézek a szettekre az adás előtt."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Az autósok réme volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-ejjenappal-budapest-vezerkaraktere-joe-varga-miklos-kemenyen-beszolt-az-autosoknak.htmlMeghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.htmlTovábbra is halott édesapjából akar megélni Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zambo-krisztian-oneletrajzi-konyvet-adott-kies-musort-tervez-edesapjarol.html30 milliót költött fiára Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-komar-laszlo-magyar-enekes-30-milliot-koltott-ausztraliaban-elo-fiara.htmlSzinetár Dóra és Dopeman esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130310-szinetar-dora-es-dopeman-a-super-tv2-nagy-duett-kiesoi.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.