táncosnő Istenes Bence Südi Iringó fenék tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is megmutatta formás hátsóját Südi Iringó, aki Istenes Bence profi táncospárjaként önmagát is bedobta a Szombat Esti Lázba.

Iringónak ez a harmadik Szombat Esti Láz szériája, az első kettőben - először Hajas Laci, majd Somló Tamás partnereként - lemaradt a dobogóról.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A táncoslány nem titkolja, hogy karrierje egyik csúcspontja lenne, ha végre sikerülne megnyernie a versenyt. A cél érdekében a magánéletét foggal-körömmel védő, személyes jellegű kérdésektől elzárkózó táncosnő mindent bedobott, hogy párosuk felkeltse a nézők érdeklődését. Képernyőn és képernyőn kívül is közszemlére tette azt a testrészét, amelyet leginkább rejtegetni szokott. Produkciójukban látványos elemként nemcsak megengedte Bencének a "seggrepacsit", de a szünetben is hatalmasat pucsított a fotósok felé.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Ráadásul nem egyedül érkezett a felvételre, és minden pillanatot megragadott, hogy együtt lehessen a pénzügyi szakemberként dolgozó szerelmével, akit nem akart rejtegeni a fotósok elől.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu
Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.