Többször is megmutatta formás hátsóját Südi Iringó, aki Istenes Bence profi táncospárjaként önmagát is bedobta a Szombat Esti Lázba.

Iringónak ez a harmadik Szombat Esti Láz szériája, az első kettőben - először Hajas Laci, majd Somló Tamás partnereként - lemaradt a dobogóról.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

A táncoslány nem titkolja, hogy karrierje egyik csúcspontja lenne, ha végre sikerülne megnyernie a versenyt. A cél érdekében a magánéletét foggal-körömmel védő, személyes jellegű kérdésektől elzárkózó táncosnő mindent bedobott, hogy párosuk felkeltse a nézők érdeklődését. Képernyőn és képernyőn kívül is közszemlére tette azt a testrészét, amelyet leginkább rejtegetni szokott. Produkciójukban látványos elemként nemcsak megengedte Bencének a "seggrepacsit", de a szünetben is hatalmasat pucsított a fotósok felé.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Ráadásul nem egyedül érkezett a felvételre, és minden pillanatot megragadott, hogy együtt lehessen a pénzügyi szakemberként dolgozó szerelmével, akit nem akart rejtegeni a fotósok elől.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Majka szembekerült Dundikávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-dundika-a-szombat-esti-laz-kiesoje-orul-tavozasanakmajka-viszont-bosszankodik.html Valami újjal próbálkozik Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kiraly-viktor-magyar-enekes-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-tanara-lesz.html Helyreállt a családi béke VV Fecónálhttp://www.life.hu/legykepben/20130317-kibekult-felesegevel-vv-feco-akit-elhagyott-gyermekei-edesanyja-angela-nehany.html