táncosnő főzés Südi Iringó pizza tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hivatalosan is bejelenti az RTL II, hogy hamarosan újraindítja a nagysikerű Szombat esti láz című produkcióját, amelyben profi táncosok lejtenek amatőrökkel, azaz színészekkel, énekesekkel, sportolókkal és szóvivővel. Bár nem tudni még, hogy kik lesznek a profik, a műsor egyik korábbi táncosnője máris feltűnt a színen.

Az elmúlt négy évben, a Szombat esti láz utolsó szériájának befejezése után gyorsan visszavonult a nyilvános szerepléstől Südi Iringó, aki Stohl András partnereként egészen a döntőig táncolt el. Most, hogy hamarosan újraindul a műsor, a táncoslány ismét előkerült, de nem a képernyőn. Egy pizzériában mutatta meg, hogy mit is tud a konyhában.
"Isteni pizzát tudok sütni, de komolyan főzni még mindig nem tanultam meg. Éhen persze nem halok, összeütök valamit, ha szükség van rá, de a konyhában nem vagyok túl jártas" - árulta el a harmincadik évét betöltött táncosnő, aki nem árulta el, hogy feltűnik-e újból a műsorban.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A pizzasütésről készült többi fotót megnézhetitek a képre kattintva

Nem tette ki Bánfalvy Ágit a férje az Abigélbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-banfalvy-agnes-tovabbra-is-szerepel-az-abigel-cimu-szindarabban-annak.htmlRendhagyó osztálytalálkozót tervez az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130121-szabo-david-xfaktor-veresnyzoje-rendhagyo-osztalytalalkozot-tervez-egykori-versenytarsaival.htmlVeszélyes vizekre evezett az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130124-kocsis-tibor-xfaktor-nyertese-nyeremenyutazasat-bevaltotta-bali-szigetere-utazott.htmlLemondott családjáról az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130124-szabo-gyozo-szinesz-a-nagy-duettben-fog-enekelni-csaladjat-ritkan.htmlKiderült, kik a Nagy duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130125-ok-a-nagy-duett-sztarparosai-gesztesi-karoly-szinesz-es-csezy.htmlVV Cristofel két volt barátnője is a a testéből élhttp://www.life.hu/legykepben/20130125-vv-cristofel-a-valo-vilag-sztarjanak-ket-volt-baratnoje-is.htmlÁtok sújtja a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130124-nador-david-a-tv2-voice-enekese-dontose-csaladjan-atok-ul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.