Détár Enikő és Gallusz Niki is merészet villantott a Macskák 30 éves jubileumi előadásán.

A különleges, ünnepi előadáson látványos vetítéssel, extra produkciókkal és megemlékezéssel is készültek az alkotók. Az este folyamán több alkalommal a régebbi szereposztások képviselői egyszerre álltak színpadra a fiatal generáció macskáival.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

A Macskák régebbi szereplői elegáns, fekete ruhában léptek a publikum elé. Détár Enikő egy merészen kivágott, elegáns overállban énekelte végig Sam Mitchigél dalát, míg Gallusz Niki egy átlátszó, fekete felsőben táncolta végig Andrew Lloyd Webber legendás slágerét. 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Dráma A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-halott-baratjanak-enekelt.html Felgyújtották a meleg tinédzsert, belehalthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-steven-simpson-meleg-tinedzser-belehalt-egesi-seruleseibe-felgyujtottak.html Lilu igyekezett eltüntetni Tóth Gabi melleithttp://www.life.hu/legykepben/20130325-toth-gab-enekesnoi-melleit-a-szombat-esti-lazban-hol-anyukaja.html Elhunyt Schwarzenegger egykori testépítő mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-elhunyt-joe-weider-a-testepites-elharcosa-arnold-schwarzeneger-egykori-testepito.html Nem minden a külső - történelmi ízek a Chio Ízválasztó kampánybanhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-nem-minden-a-kulso-tortenelmi-izek-a-chio-izvalaszto.html