A műsorvezető különleges kávéházat nyitott Törőcsik Mari támogatásával, amelyről a Life.hu hu újságírójának mesélt.

Kárász Robi Pécsen megnyitotta az első olyan kávéházat, ahol fogyatékkal élő személyek dolgoznak.

Forrás: MTI/Mohai Balázs / MTI/Máthé Zoltán


"A program keretén belül, hazai hírességek ajánlják fel kedvenc macijukat árverésre. Törőcsik Marival, a Nemzet Színészével hoztuk létre az alapítványt, ő az alapítója. Én ehhez kapcsolódóan kitaláltam, hogy teremtsünk valami nagyon maradandót, olyat, ami még nem volt Magyarországon. Így született meg annak a különleges kávézónak  az ötlete, ahol fogyatékkal élők fognak dolgozni. Anno, az első elárverezett maci felajánlója Törőcsik Mari volt, az ő kabaláját 750.000 forintért vette meg Mága Zoltán. A hegedűvirtuóz egyébként saját maciját az árverésen egymillió forintért vásárolta vissza, ez egy nagylelkű gesztus volt tőle, aminek nagyon örültünk. Az árveréseken befolyt összegekből fogjuk a kávéházat finanszírozni, de még sok pénz hiányzik a megvalósításhoz, ezért várjuk továbbra is a macifelajánlásokat" - mesélte Robi, a TV2 Mokka műsorvezetője, a Fogadj Örökbe Egy Macit program ötletgazdája.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Villantások a Macskák 30 éves jubileumánhttp://www.life.hu/legykepben/20130326-detar-eniko-magyar-szineszno-es-gallusz-nikolett-magyar-szineszno-villantottak.html Titokban még egyszer elbúcsúztak Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bodi-laszlo-cipotol-titokban-meg-egyszer-elbucsuzott-csaladja.html A budapesti Vásárcsarnok Európa legjobb piacahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-a-budapesti-vasarcsarnok-lett-europa-legjobb-piaca-a-cnn-travel.html Schoberték lányát kiejtették a TV2 műsorábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-schobert-lara-schobert-norbi-lanya-is-elindult-az-enek-iskolajaban.html Dráma A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-halott-baratjanak-enekelt.html