Vasárnap végéhez ér A Nagy Duett 2013-as szériája. A Life.hu összegyűjtötte a 3 legemlékezetesebb produkciót.

Kétségtelenül Bangó Margit és Lakatos Márk rapfeldolgozása, a Belehalok volt a legkatartikusabb pillanata a SuperTV2 szórakoztató műsorának, ahol a közönség először szembesülhetett vele, hogy a Kossuth-díjas énekesnő és a népszerű stylist együtt csodákra képes.

A műsor legmegindítóbb pillanata talán Király Linda és Szabó Győző Smile című produkciója volt, amely az énekeseket és a közönséget is meghatotta. A dalt hallgatva Liptai Claudia és a zsűri egyetlen nő tagja, Balázs Klárika is sírva fakadt.

Erdélyi Mónika is olyasmit mutatott magából A Nagy Duettben, amit talán sokan nem gondoltak volna a róla. A Gangnam Style-ban, Gáspár Laci oldalán igazi szórakoztató pillanatokat szerzett a közönségnek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Bódi Sylvi a Playboy villában járthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-bodi-sylvi-magyar-playmate-a-playboy-villaban-jart.html Vigyázat! Állítjuk az órákathttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vasarnap-kezdodik-a-nyari-idoszamitas-allitjuk-az-orakat.html Sírva fakadt a színpadon Haumann Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-haumann-peter-magyar-szinesz-konnyek-kozt-unnepelt-a-macskak-30.html Vaddisznók garázdálkodtak Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-egyik-olvasonk-lefilmezte-amint-egy-vaddiszno-korical-budapest-12-keruleteben.html Retteg férfiasságáért VV Fecóhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-vvfeco-balogh-ferenc-baranyhimlos-lett-retteg-hogy-elveszti-ferfiassagat.html