Olyasmivel áll színpadra vasárnap este Bangó Margit és Lakatos Márk, amire még tőlük sem számítottunk.

Már megszokhattuk, hogy a páros hétről hétre megdöbbentő ötletekkel rukkol elő: egyszer rappernek öltöznek, máskor acélbetétes cipőt húznak, vagy egy szemetesből ugranak elő a produkció közepén. Most azonban az eddigieket is tetézik, ugyanis gépfegyverrel állnak a SuperTV2 színpadára.

Forrás: Super TV2

"Nem vagyok egy harcos alkat, katona sem voltam, mégis az én ötletem volt, hogy kalasnyikovval lépjünk a színpadra, ugyanis Balázs Klári és Korda Gyuri slágerét énekeljük, ami a Keresztapa dallamával kezdődik. Ez adta az ötletet, hogy Margitkával fegyvert ragadjunk, mintha az Állj, vagy lő a mamám című Stallone film főszereplői lennénk" - árulta el a Life.hu-nak Lakatos Márk, aki nagyon élvezi az izgalmas kelléket. "Olyan, mintha mi lennénk a Cosa Nostra, nagyon vicces. Bár természetesen csak kellékfegyvereink vannak, amit az egyik színház adott kölcsön nekünk erre az alkalomra" - tette hozzá a stylist.

Az, hogy hogy áll a Kossuth-díjas Bangó Margit és a népszerű stylist, Lakatos Márk kezében a fegyver, kiderül A Nagy Duett vasárnap esti fináléjában.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Extrém jelmezben lép fel Szabó Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130330-szabo-gyozo-magyar-szinesz-arpa-attila-magyar-szinesz-mezeben-lep.html Nyúljelmezben főzött a szexi nyuszilányhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-hargitai-bea-a-hal-a-tortanban-nyuszi-jelmezben-szolgalta-ki.html Egyre inkább Ben Affleckra hasonlít a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130327-varga-viktor-enekes-kulseje-megvaltozott-egyre-inkabb-ben-affleckra-hasonlit.html Új néven folytatja a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130329-toth-zoltan-gitaros-bejelentette-hogy-kiszall-a-republicbol.html Műtött térddel jubilált Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-detar-eniko-a-madach-szinhaz-szinesznoje-mutott-terddel-lep-fel.html