Oláh Gergő és felesége, Niki kénytelenek voltak kicselezni kisgyermekeiket, hogy pár romantikus napot tölthessenek együtt, amire Valentin-nap óta készülnek. Gergő ekkor lepte meg Nikit az úttal - az asszony életében először fog repülőre ülni.

Niki szorongva vágott neki a csodálatosnak ígérkező útnak, gyermekeinek pedig meg sem merte mondani, hogy pár napig távol lesznek. Egy adag hányinger elleni gyógyszerrel érkezett a reptérre, ahol rádöbbent, hogy hiába volt az előkészület, bizony elfelejtette időben bevenni élete első repülése előtt a gyomrát megnyugtató pirulát. A házaspár Manchesterben, egy luxusszállóban fog eltölteni pár romantikus napot, ahol különleges vacsorával, kényeztető masszázzsal várják már az érkezésüket.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
A többi képért kattints ide!

"A gyerekeknek nem mondtuk, hogy elmegyünk három napra, mert sírtak volna. A kislánytól úgy búcsúztam el, hogy kozmetikushoz megyek, így fel sem tűnik majd neki, hogy ha nem megyek haza, jól eljátszik a nagyival. Persze izgulok az út előtt, megfordult a fejemben, hogy mi lesz, ha többet nem látom őket" - osztotta meg a Life. hu-val gondolatait az X-Faktor legutóbbi győztesének felesége, akihez képest férje rutinos repülősnek számít, bár személyszállító gépen még sohasem ült.
"Nem volt szükségem feszültségoldóra, mondjuk egy pálinkára, pedig ilyen magasban még nem voltam, korábban csak versenygéppel repültem. De ott viszont csináltunk különféle figurákat" - szorította magához boldogan aggódó asszonyát az énekes.

 

Belehalt a bölcsességfoghúzásba egy fiatal férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130403-egy-25-eves-ferfi-marek-lapinski-belehalt-a-foghuzasba.html Végre itt az áttörés a magyar énekesnő karrierjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-nem-tudott-felszabadulni-magyarorszagon.html Gerincbénítás vár egy szaúdi férfirahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-gerincbenitasra-buntettek-egy-szaudi-ferfit-amiert-korabban-haton-vagta-baratjat.html Ide-oda ingázik a gyönyörű színésznő súlyahttp://www.life.hu/legykepben/20130402-gregor-bernadett-szineszno-a-tavasz-erkeztevel-leadta-a-telen-.html