Imádott nyaralóhelyén, a balatonfüredi sétányon emeltek szobrot a közel három éve elhunyt, közkedvelt magyar színésznek, Bujtor Istvánnak.

Ötvös Csöpi szerepében Bujtor István a Balaton-felvidéken forgatott számos filmet, Kern András, vagyis Kardos doki oldalán. Bujtor élete végéig ragaszkodott a magyar tengerhez és most, 3 évvel halála után, 71. születésnapján a balatonfüredi móló előtt, a Vitorlás sétányon több mint 10 millió forint értékű szobrot emeltek emlékére, amely a színészt ábrázolja vitorlázás közben.

Forrás: Facebook/Bujtor Balázs

"Köszönet Farkas Ádám szobrászművésznek és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez a szobor elkészülhetett, igazán megható volt a szeretet, ami az avatást övezte. Ma van a 71. születésnapja, ajándékként ennél szebbet nem is lehet kívánni. Még egyszer köszönöm, mélyen meghatódtam"- írta meghatottan fia, Bujtor Balázs a legnagyobb közösségi oldalon.

Bujtor István három éve, egy fertőzés szövődményei miatt került a veszprémi kórházba. Az állapota ugyan stabilizálódni látszott, utókezelésre Budapestre vitték, ott azonban elhunyt. Kern András később bevallotta, hogy barátja, már jóval halála előtt megérezte, hogy már nem sok füredi nyár vár rá.

Gáspár Laci megtört a drog botránya miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130506-gaspar-laci-magyar-enekes-megtort-a-drogbotrany-miatt.html Mellrákkal küzd Tallós Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130506-tallos-rita-magyar-szineszno-mellrakkal-kuzd.html Extra teher alá került Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-puskas-peti-magyar-szinesz-fenyo-miklost-alakitja-szinpadon.html Kibékült Madonna és Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-kibekult-madonna-es-elton-john-az-enekes-bocsanatot-kert-egy.html Titkolózik a Barátok közt színészének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-baratok-kozt-szineszei-merai-katalin-es-solti-adam-anyak-napjan.html