Halála sem választja el a Balatontól a közkedvelt színészt

Balatonfüred színész szoboravatás hajózás Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádott nyaralóhelyén, a balatonfüredi sétányon emeltek szobrot a közel három éve elhunyt, közkedvelt magyar színésznek, Bujtor Istvánnak.

Ötvös Csöpi szerepében Bujtor István a Balaton-felvidéken forgatott számos filmet, Kern András, vagyis Kardos doki oldalán. Bujtor élete végéig ragaszkodott a magyar tengerhez és most, 3 évvel halála után, 71. születésnapján a balatonfüredi móló előtt, a Vitorlás sétányon több mint 10 millió forint értékű szobrot emeltek emlékére, amely a színészt ábrázolja vitorlázás közben.

Forrás: Facebook/Bujtor Balázs
Forrás: Facebook/Bujtor Balázs

"Köszönet Farkas Ádám szobrászművésznek és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez a szobor elkészülhetett, igazán megható volt a szeretet, ami az avatást övezte. Ma van a 71. születésnapja, ajándékként ennél szebbet nem is lehet kívánni. Még egyszer köszönöm, mélyen meghatódtam"- írta meghatottan fia, Bujtor Balázs a legnagyobb közösségi oldalon.

Bujtor István három éve, egy fertőzés szövődményei miatt került a veszprémi kórházba. Az állapota ugyan stabilizálódni látszott, utókezelésre Budapestre vitték, ott azonban elhunyt. Kern András később bevallotta, hogy barátja, már jóval halála előtt megérezte, hogy már nem sok füredi nyár vár rá.

Gáspár Laci megtört a drog botránya miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130506-gaspar-laci-magyar-enekes-megtort-a-drogbotrany-miatt.htmlMellrákkal küzd Tallós Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130506-tallos-rita-magyar-szineszno-mellrakkal-kuzd.htmlExtra teher alá került Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-puskas-peti-magyar-szinesz-fenyo-miklost-alakitja-szinpadon.htmlKibékült Madonna és Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-kibekult-madonna-es-elton-john-az-enekes-bocsanatot-kert-egy.htmlTitkolózik a Barátok közt színészének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-baratok-kozt-szineszei-merai-katalin-es-solti-adam-anyak-napjan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.