Szerda hajnalban kétszeres apuka lett a Tankcsapda zord kinézetű gitárosa, Sidi. Megszületett második gyermeke, egy kisfiú.

Kislányuk mellé egy trónörökös, Gábor érkezett Sidiék családjába, egy vadonatúj Sidlovics. "Ma hajnalban megszületett a legifjabb Tank, Sidi második gyereke, Gábor! A fiú és az apja is jól vannak!" - osztotta meg a közösségi portálon az örömhírt az együttes.

Forrás: Red Lemon Media


A kicsi alig hogy megszületett édesapjának máris búcsút kell vennie tőle, ugyanis az együttes hétvégén Londonba utazik koncertezni, majd a fővárostól is elbúcsúzik. A Tankcsapda utolsó önálló nagykoncertjét adja június 14-én a Budapest Parkban, ahová vendégzenekart keresnek. Utána egy évig nem állnak színpadra a fővárosban.

Forrás: Red Lemon Media

 

Leveteti ikrei őssejtjeit az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-kozma-orsi-enekesno-leveteti-szuletendo-ikrei-koldokzsinorveret.html Vujity Tvrtko tudja ki molesztálta az úszónőkethttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szepesi-nikolett-magyar-sportolot-molesztaltak.html Kórházba került a terhes szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-polgar-krisztina-a-nyolcadik-honapban-jar-terhessegevel-es-korhazba-kerult.html Caramel: "Tökjó minden"http://www.life.hu/legykepben/20130529-caramel-enekes-boldog-uj-szerelme-oldalan.html Világsztárt kapott ajándékba Kisóhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-aloe-blacc-soul-enekest-a-class-fm-elhozza-a-zold.html Műcsecsemővel babázik a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-kovacs-patricia-magyar-szineszno-mucsecsemovel-gyakorolja-az-anyasagot.html Megint nyert a TV2 ellen Vágó Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-vago-istvan-musorvezeto-masodfokon-is-nyert-az-ot-hitelrontasert-perlo.html Újabb szereplő halt meg a népszerű sorozatbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-bill-pertwee-szinesz-a-csengetett-mylord-egyik-szereploje-86-eves.html Szólókarrierbe kezd a Sugababes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130527-heidi-range-a-sugababes-egykori-enekesnoje-szolokarrierbe-kezd.html