Már autogramot kérnek Londonban a magyar táncosoktól, akik múlt héten a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsor döntőjébe jutottak. Az Attraction sokak szerint a végső győzelemre is esélyes, de az eddig elért siker és a felfokozott érdeklődés már most fantasztikus lehetőségeket hozott a látványszínháznak - tudta meg a Life.hu.

"Hihetetlen érzés, hogy továbbjutottunk a döntőbe. Különösen nagy öröm, hogy minket nem a zsűri, hanem a nézők szavaztak a döntőbe, ami magyar csapatként nagy elismerés, hiszen elsősorban britek adhatták le a voksaikat" - árulta el Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, aki a saját történetét állította színpadra a középdöntőben.

Forrás: Facebook/Attraction Black Light Theatre"Az adás óta már mindenhol felismernek minket és autogramot kérnek. Ma reggel épp a szakács ölelgetett meg mindannyiunkat a hotelben"- nevetett a táncos, aki még most sem hiszi el, hogy mekkora csoda történt velük. "Olyan ez, mintha álmodnánk és nem ocsúdtunk fel még most sem. Lassanként kezdjük elhinni, amit mindenki sugall, hogy akár meg is nyerhetjük a szombati döntőt. Ez amellett, hogy jelentős pénzösszeggel is járna, azt jelentené, hogy felléphetünk a királynő előtt. Ennél nagyobb megtiszteltetést pedig keveset tudnék elképzelni. A pénznyereményből pedig biztosan saját színházat hoznánk létre" - tette hozzá a táncos, akit a magyar közönség a Hip-Hop Boyzból is ismerhet.

Forrás: Facebook/Attraction Black Light TheatreA csapat szombaton ismét vadonatúj produkcióval lép a nagyközönség elé. "Ezen a héten kint maradunk Londonban, mert rengeteg interjú, forgatás és feladat vár ránk, de emellett folyamatosan próbálunk. Még nem tudtuk, hogy továbbjutunk-e, amikor Magyarországon összeállítottunk több koreográfiát, hogy készen álljunk minden kihívásra." Az Attraction akkor is nagy nyertese a show-nak, ha esetleg nem ők lesznek az első helyezettek. "Nem költözünk ki Angliába, de a világot biztosan a nyakunkba vesszük, hiszen rengeteg meghívást kapott az együttesünk. Az életünk biztosan alapvetően megváltozott a műsornak köszönhetően. Ugyanakkor arra is nagyon vágyunk, hogy a hazai közönség előtt is minél többször színpadra állhassunk."

Nézd meg az Attraction első produkcióját a Britain's Got Talent színpadán, amellyel azonnal elsöprő sikert arattak világszerte.


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!


Ismert művész a TV2 gyereksztárjának keresztanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130530-szaloki-agi-magyar-enekesno-rubay-lacika-az-enek-iskolaja-versenyzojenek.html Pulik miatt járt itt Zuckerberg?http://www.life.hu/legykepben/20130603-mark-zuckerberg-facebookalapito-a-kisujszallasi-ludas-matyi-puli-tenyeszet-vezetojenel.html Hosszú útra készül az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130527-olah-gergo-jogositvanyt-szerez-pat-het-mulva-es-vezetheti-nyeremenyautojat.html Húga nevelte fel Klapka György fiáthttp://www.life.hu/legykepben/20130531-klapka-gyorgy-magyar-uzletember-fiat-a-huga-nevelte-fel.html Ismert művész a TV2 gyereksztárjának keresztanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130530-szaloki-agi-magyar-enekesno-rubay-lacika-az-enek-iskolaja-versenyzojenek.html