Rubint Réka végre elárulta, hogy a rendszeres testedzésen és az egészséges táplálkozáson kívül mit tesz még azért, hogy bombaformában maradjon.

Az már köztudott, hogy Réka a finomlisztet, a cukrot kizárja az étkezéséből, mert ez a narancsbőr melegágya. Emellett van még egy trükkje, hogy a bőre szép és rugalmas maradjon. "Hetente egyszer az egész testemet végigradírozom. Találtam egy olyan kétkomponensű Holt-tengeri testradírt, amely nemcsak eltávolítja az elhalt hámsejteket, hanem a benne lévő olaj azonnal táplálja is a bőrömet. Olyan puha lesz tőle az egész testem, mint a baba popsija" - mesélte Réka. Ez azonban nem minden, tudtuk meg tőle.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Ezek mellett olyan testápoló krémet is használok, ami Omega 3 és 6 zsírsavat tartalmaz, vagy sheavajat. Edzés után pedig hidratáló, víztartalmú testápolóval kenem át magam, a vízpótlás ugyanis nagyon fontos a bőröm számára. Reggel és este arctonikkal mosom végig az arcomat, és elárulom, hogy már szemránckrémet is használok. Fontos a prevenció, hogy már huszonéves korban kezdjük ápolni a bőrünket, ne csak akkor, ha már látszanak az öregedés jelei" - osztotta meg a Life.hu-val szépségtitkait Réka.

Rubint Réka a negyedik gyermekével terhes?http://www.life.hu/anyaskodj/20130525-rubint-reka-a-negyedik-gyermekevel-varandos-schobert-norbi-egy-titokzatos.html Összeomlott Rubint Réka!http://www.life.hu/legykepben/20121212-rubint-reka-magyar-sztar-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-miatt-osszeomlott.html Minden szem rá szegeződött - Parányi sortban és mélyen kivágott felsőben partizott Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120927-rubint-reka-fitnesz-edzo-schobert-norbi-felesege-rovid-nadragban-es.html Ilyen a tökéletes bikinialak - Fotón a parányi fürdőruhában pózoló Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-rubint-reka-schobert-norbert-felesege-kicsi-bikini-van-rajta-foto.html Rubint Réka mindig terhesen érkezik haza a nyaralásból?http://www.life.hu/legykepben/20120711-rubint-reka-mindig-terhesen-erkezik-haza-a-nyaralasbol.html Baleset érte Rubint Réka kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-baleset-erte-rubint-reka-kislanyat.html