Minden szem rá szegeződött - Parányi sortban és mélyen kivágott felsőben partizott Rubint Réka

fashion week buli Rubint Réka szexi elegáns ruha Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Valószínűleg 40 évesen majd nem fogok felvenni ilyen kis sortot" - nyilatkozta Rubint Réka az Aktív riporterének. A fitneszdíva parányi nadrágban és mélyen dekoltált felsőben jelent meg az egyik bulvárlap exkluzív partiján, amelyen a Life.hu is ott járt.

Rubint Réka idén nem először mutatta meg tökéletes testét - láttuk már parányi fürdőruhában és miniruhában is. A legutóbb az egyik bulvárlap exkluzív bulijában jelent meg, amelynek meghívóján az állt, hogy a dress code elegáns és szexi. A fitneszdíva az utóbbi kitételnek teljesen eleget tett: apró nadrágot és mélyen kivágott felsőt viselt, amihez pufidzsekit húzott.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nézd meg, hogyan öltözött a többi sztár! Kattints a képre a galériáért!

A párt az Aktív riportere is kifaggatta. Norbi bevallotta, büszke és féltékeny is Rékára, ha tehetné, ő inkább olyan ruhákat adna rá, ami többet takar, nem szereti ugyanis mutogatni feleségét. Réka viszont imád szexisen öltözködni, így Norbi kénytelen ezt lenyelni. Egyébként elismeri, neje az élő reklámja a módszerüknek.

Réka viszont nem annyira rajong a hosszú ruhákért. "Egyrészt a név kötelez, egy ilyen partira valami kis forró ruhában illik megjelenni. Kihasználtam, hogy ilyen gyönyörű időnk van közel október elején. Egy edzőnek amúgy is a teste a hitele, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok arra büszke, hogy három kisgyerek édesanyjaként még mindig hitelesen tudom képviselni azt, ami az életünk és amiben hiszünk. És nagyon jól érzem magam! Valószínűleg 40 évesen majd nem fogok felvenni egy sortot, de most még nagyon jól érzem magam benne" - mondta Réka.

Komoly bajba kerülhet Rubint Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20120815-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-illegalis-fotot-keszitett-egy-moziban.htmlIlyen a tökéletes bikinialak - Fotón a parányi fürdőruhában pózoló Rubint Rékahttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-rubint-reka-schobert-norbert-felesege-kicsi-bikini-van-rajta-foto.htmlRubint Réka mindig terhesen érkezik haza a nyaralásból?http://www.life.hu/legykepben/20120711-rubint-reka-mindig-terhesen-erkezik-haza-a-nyaralasbol.htmlBaleset érte Rubint Réka kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-baleset-erte-rubint-reka-kislanyat.htmlMindenkit meglepett Rubint Réka: "Új szerelmem van"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110813-vv-gigi-sp-vv-beci-vv-jerzy-forro-hangulat.htmlMár egy hónapos Rubint Réka kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110408-rubint-reka-kisfia-zalan.htmlRubint Réka napokon belül szülhet!http://www.life.hu/anyaskodj/20110228-rubint-reka-napokon-belul-szulhet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.