Hujber Ferenc Alexa modell tévéműsor Nánási Pál A címlaplány Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viasat3 saját gyártású műsora, A címlaplány záróbulija tele volt ismert emberekkel, akik sok mindent elárultak - magukról vagy másról. Nánási Pali például azt, józanul döntött-e Hujber Ferenc a zsűrizéskor. A nyertes, Alexa elmesélte, hogy nem is a címlapra hajtott igazán, és az is kiderült, miért jött be Müller Attilának a szókimondó Szandra.
http://videa.hu/player?v=pRyrSd6Ogho8NdnI
Vérre és könnyekre számíthat a címlaplány nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20130531-a-cimlaplany-nyertese-alexa-konnyekre-szamithat-autot-vesz-a-nyeremenyebol.htmlŐ a Címlaplány nyertesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-a-cimlaplany-dontojenek-nyertese.htmlKönnyek közt fotózkodott a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-a-cimlaplany-alexa-a-kigyotol-nem-felt-a-csotanytol-undorodott.htmlGyerekként vesztette el apját a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130526-akos-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-gyermekkent-vesztette-el-edesapjat.htmlEgyenesbe jön a balhés címlaplány élete?http://www.life.hu/legykepben/20130522-a-cimlaplany-bertok-maya-elete-lassan-egyenesbe-jon-bar-nem.htmlNem kupálódik eléggé a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-etikettet-tanult-pallavicini-zitatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.