Furcsa vállalkozásba kezdett Papp Gergő Pimaszúr, aki a feleségével egész nyáron sztároknál fog vendégeskedni, és ebből a SuperTV2-re készül egy műsor. Elsőként Lakatos Márkkal töltött el 24 órát - tudta meg a Life.hu.

A TV2 műsorvezetője már évek óta feleségével dolgozik együtt, és közös munkájuk adta az ötletet a nyár végén induló legújabb show-jukhoz, a Pimasz úr ottalszikhoz. "Mindig is érdekeltek a sztárok közelebbről, mert azt gondolom, hogy az átlagos, néhány perces riportokból a személyiségüknek csak egy részét ismerhetjük meg. Én kíváncsi vagyok testközelből ezekre az emberekre, ezért jutott eszembe, hogy beköltözöm hozzájuk egy- egy napra, reggelitől reggeliig. Nem viszek magammal nagy stábot, csupán a feleségemet, aki az operatőri és a vágói munkálatokban is a segítségemre lesz" - árulta el a műsorvezető, aki senkinek sem szeretne a terhére lenni, ezért minden vendéglátójához felkészülten érkezik.

Forrás: TV2

"Van mobilágyam, hímzett pizsamám, saját törölközőm, így ezeket nem kell majd a házigazdának biztosítania. A mindenkori program is teljesen mobil, alkalmazkodom a vendéglátóm aktuális feladataihoz. Együtt reggelizünk, készülődünk, napközben együtt vagyunk, este együtt vacsorázunk, majd utána hosszan beszélgetünk és mindeközben összefoglaljuk az adott sztár életművét. Nem lesz szenzációhajhász műsor, de mivel kíváncsi vagyok az emberekre, biztos vagyok abban, hogy sok izgalmas új információ derül majd ki a szereplőkről" - tette hozzá Papp Gergő, akinek ez a feladat az egész nyarát lefoglalja majd.

Forrás: TV2

"Nagyon hirtelen fogtunk hozzá: egy pénteki napon pattant ki az ötlet a fejünkből, néhány nap múlva pedig már forgattunk is, mégpedig Lakatos Márknál, akivel régóta jóban vagyok. A terveink szerint egész nyáron dolgozunk, ami az előzetes családi terveinket egy kicsit felborítja, de nem bánjuk, mert megéri. Amikor vendégeskedünk, a kisfiunk mindig a nagyszülőknél lesz."

Nádai Anikó felmondotthttp://www.life.hu/legykepben/20130612-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-felmondott.html Osvárt Andrea pihenni szeretnehttp://www.life.hu/legykepben/20130612-osvart-andrea-szineszno-a-viva-comet-dijatado-galan-dijat-fog.html Diktátor lett a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130611-varga-viktor-enekest-diktator-szerepben-fotozta-baratnoje-cinthya.html Árvíz - Átszakadt a gát Veránka-szigetenhttp://www.life.hu/legykepben/20130612-gyozelemre-allunk-az-arvizzel-szemben-orban-viktor-szerint-aki-gyorujfaluban.html Visszajött Tóth Gabi hangjahttp://www.life.hu/legykepben/20130612-toth-gabi-magyar-enekesno-hangja-visszatert.html