Keleti Györgyi tevékenységéről cikkezik az olasz La Repubblica napilap. Az exminiszter lányát már az alcímben is futtatással vádolják - tudta meg a Life.hu.

Keleti Györgyi futtatási ügyét felkapta az olasz sajtó is. Terjedelmes cikkben írnak a volt honvédelmi miniszter, Keleti György lányáról, aki ellen üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt indult eljárás Olaszországban. Ugyanezért itthon 2011 márciusában 500 ezer forint pénzbírságot és három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de ez nem hatja meg az olaszokat, ők is lefolytatják az eljárást. Úgy gondolják, hogy Györgyin keresztül sikerül egy egész luxusprostituáltakból álló hálózatot felderíteniük. Az eljárást jövő januárig elnapolták, mivel ki kell hallgatni magyar lányokat, akik évekkel ezelőtt bekerültek ebbe a körbe.

Forrás: Life.hu

"Húsz escortlány kihallgatása után máris megindult az olasz sajtó érdeklődése a jogilag roppant érdekes ügy iránt, mert az senkit sem érdekel, hogy ezeket a lányokat más országban esetleg már elítélték ugyanezért a bűncselekményért" - mondta megkeresésünkre dr. Massimiliano Scaringella, Keleti olasz ügyvédje.
"Én abban a percben lezártnak tekintettem az ügyet, amikor itthon megszületett az ítélet. Hamarosan lejár a felfüggesztettem is, így pláne nem téma már ez" - nyilatkozta a Blikknek Keleti Györgyi.

Nem folytatja a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130702-varga-izabella-a-baratok-kozt-ugyvednojenek-eltorott-a-bordaja.html Ezért rajongott a hegymászásért Kiss Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-kiss-peter-a-kancsendzongan-elhunyt-hegymaszo-kepeibol-kiallitast-rendeztek-gyongyoson.html Hien popsivillantással csábít az ágybahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-hien-magyar-enekesno-popsit-villantott-uj-klipje-forgatasan.html Leona Lewis is imádja az Attractionthttp://www.life.hu/legykepben/20130702-leona-lewis-brit-enekesno-is-odavan-a-britains-got-talentet.html Részegen balhézott VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-vv-eva-egykori-villalako-ittasan-csinalt-botranyt-az-atheni-szepsegversenyen.html Megint nekimentek ByeAlexnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130703-byealex-enekest-azzal-vadoljak-hogy-lopta-legujabb-dalat.html